Er kwam me toch weer een pareltje voorbij deze week op Funda. Ik wil hem jullie niet onthouden. Het is er eentje in de categorie ‘droomhuis’, dit moderne landhuis van 360m2 gelegen in het groen van Santpoort-Zuid. Tegen Haarlem aan dus. De villa is werkelijk van alle gemakken voorzien, van sauna tot Turks stoombad en van gym tot wijnkelder. Kers op de taart zijn de twee tiny houses op het terrein. Kijk je mee?

De high-end villa komt uit 1955, maar is in 2018 onder architectuur verbouwd met de mooiste, hoogwaardige materialen. Het resultaat mag er zijn. De enorme woonkamer heeft een groot binnen/buiten gevoel door de vele ramen die uitzicht geven op de tuin. Bijzonder is de openhaard bekleed met Italiaans marmer, maar dan is niet het enige. Doorleefd hout (zoals op een deel van het plafond afkomstig uit Oostenrijk), natuursteen en mooie tegels voeren de boventoom. Afzonderen kan ook: in de heuse televisiekamer.

Vijf slaapkamers en meer

Boven zijn vijf prachtige slaapkamers, twee badkamers, een wasruimte ennnn.. een walk-in closet! De master bedroom heeft een aangrenzende badkamer inclusief sauna en Turks stoombad. Vanuit het ligbad heb je uitzicht op de tuin die echt vakantiegevoel ademt.

Met tiny houses

Extra bijzonder zijn de twee tiny houses van 59m2 en 30m2 die ook weer even mooi zijn. Beide hebben een hand geschuurde eikenhouten vloer, een keuken (de grote zelfs twee) en badkamer met onder andere Portugese tegels.

Let’s talk money

Niks teveel gezegd toch? Echt een droomhuis. Wat een vakantiegevoel hier! Met een prijskaartje van 2.750.000 zal het voor de meeste van ons bij kijken blijven, maar wie weet? Misschien toch inspiratie voor kopen? Kijk dan hier voor meer informatie.

Fotocredits: Funda, gemaakt door Muk van Lil voor Stijlvol wonen magazine

 

Over ‘kijken, kijken, kopen…?

Net zoals half Nederland ben ik Funda verslaafd. ‘s Ochtends is het eerste wat ik doe mijn dagelijkse Funda mail openen om vervolgens te scrollen door Haarlems nieuwste pareltjes op de woningmarkt. In deze rubriek ‘Kijken, kijken.. kopen?’ vis ik de meest opvallende stekjes eruit. Kijk mee als je net als ik Funda verslaafd bent, of wie weet is dit inspiratie voor het echte werk: kopen.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké