Het is een geliefde plek voor een foto: de iconische moderne grachtenpanden aan het Spaarne. Het gebeurt niet vaak, maar een van deze panden staat nu te koop! En wie wil dat nou niet? Wonen aan het Spaarne, boten voor de deur, de Koepel in je achtertuin, de stad op loopafstand en natuurlijk een fantastisch uitzicht over het water. Ook van binnen een genot voor het oog. Kijk je mee?

 

 

Een grachtenpand is natuurlijk een droom. Enige nadeel is vaak dat ze nogal wat onderhoud vergen. Maar dit exemplaar aan de Kelderwindkade 33 niet; het pand van maar liefst 215 m2 en vier woonlagen is gebouwd in 2016 en dus heel modern en onderhoudsvrij (energielabel A+). Er liggen zelfs 9 zonnepanelen op het dak en er zijn 2 eigen parkeerplaatsen waarvan 1 met een laadpunt voor een elektrische auto.

 

 

Ook van binnen is alles prachtig afgewerkt. Je kunt er zo in. Wat vooral heel tof is, zijn de grote ramen aan de voorkant. Vanaf de bank is het uitzicht als een schilderij met grote schepen, plezierbootjes en sloepen die voorbij trekken. Alsof dat nog niet genoeg is heeft dit droomhuis aan de achterkant ook nog eens een zonnige tuin waar je niks merkt van de drukte van de stad. Wat wil een mens nog meer?

 

 

De begane grond is enorm licht en ruimtelijk, mede door de vide van 6 meter hoog. Het draait hier vooral om de woonkeuken (met kookeiland!). Bij mooi weer kan de pui helemaal open naar het buitenterras. Heerlijk voor uitgebreide etentjes in de zon. Aan de voorkant is ook een lekkere zitplek met openslaande deuren naar het zitje aan het Spaarne. Kopje koffie erbij, niks meer aan doen.

 

 

Het woongedeelte gaat op de eerste verdieping door. Door de vide met frans balkon is hier altijd contact met de begane grond, en er is natuurlijk ook hier weer dat fantastische uitzicht op het water. 

 

 

Op de derde en vierde verdieping zijn totaal 6 slaapkamers en 2 badkamers. Natuurlijk (hoort toch een beetje bij een grachtenpand) ook een ligbad, eikenhouten trappen en Franse balkons.

 

Het prijskaartje

Een pand zoals dit komt niet vaak voorbij. Heerlijk dat wij nu even binnen kunnen gluren via Funda. Blijft het voor jou niet bij kijken en ben je ook geïnteresseerd in kopen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar DMC Makelaars uit Overveen of kijk op Funda. De vraagprijs voor dit unieke stukje Haarlem is € 2.150.000 k.k.

Klik hier voor meer informatie >

 

 

Over ‘kijken, kijken, kopen…?
Net zoals half Nederland ben ik Funda verslaafd. ‘s Ochtends is het eerste wat ik doe mijn dagelijkse Funda mail openen om vervolgens te scrollen door Haarlems nieuwste pareltjes op de woningmarkt. In deze rubriek ‘Kijken, kijken.. kopen?’ vis ik de meest opvallende stekjes eruit. Kijk mee als je net als ik Funda verslaafd bent, of wie weet is dit inspiratie voor het echte werk: kopen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met DMC Makelaars.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké