Topsport op het gebied van huidverzorging en natuurlijke schoonheid? Dat vind je bij deze nieuwe salon aan het Spaarne. Bij LAVISH Huidinstituut absoluut geen quick fixes, maar slechts hoogwaardige behandelingen die houdbare resultaten geven. Oplossingen voor de lange termijn dus. Eigenaresse Dorota heeft een duidelijke visie: bij LAVISH draait het om het omarmen van je eigen unieke schoonheid en het benadrukken van wat jou speciaal maakt. Schoonheid is een kunstvorm die begint van binnenuit en tot uiting komt in je natuurlijke gloed. En dat kun je hier samen met de deskundigen creëren.

 

Lavish huidverzorging

Lavish huidverzorging

 

Altijd blijven leren

Het team van LAVISH bestaat uit hooggekwalificeerde schoonheidsspecialisten en cosmetische professionals met jarenlange ervaring in de huidverzorging. Oefening baart kunst, maar ook het bijleren van nieuwe technieken en technologieën speelt volgens Dorota een belangrijke rol. Zij wil voor haar klanten alleen het beste van het beste, op alle gebieden.

 

 

Behandelingen

LAVISH heeft een uitgebreid aanbod aan behandelingen, allemaal gericht op het vernieuwen van de huid. Peelings, endermologie, hydrodermabrasie, microneedling en meer. Stap één is natuurlijk om inzicht te krijgen in jouw huidconditie en -type. Met behulp van zes foto’s, gemaakt door de innovatieve Observ 520X huidscan, worden onder andere roodheid, pigmentverdeling, huidreliëf, diepere huidlagen en huidtypen in kaart gebracht. Aan de hand daarvan kunnen de specialisten van LAVISH een doelgericht plan opstellen en jouw huid in optimale conditie brengen.

 

Lavish huidverzorging

Kwaliteit en luxe

De salon aan het Spaarne is ook bedoeld als toevluchtsoord in de drukke stad. Een behandeling hier is even een momentje voor jezelf en zo mag dat ook voelen. Een beetje als een spa. Ze werken bij LAVISH met hoogwaardige huidverzorgingsproducten en -technologieën om ervoor te zorgen dat het je aan niets ontbreekt. En ook een glaasje bubbels kan natuurlijk geen kwaad.

 

Contact

LAVISH Huidinstituut 
Spaarne 60
2011CK Haarlem
lavishhuidinstituut.nl
instagram.com/lavish.huidinstituut

 

Openingstijden

Maandag, 10.00 – 18.00
Dinsdag, 10.00 – 18.00
Woensdag, 10.00 – 18.00
Donderdag, 10.00 – 21.00
Vrijdag, 10.00 – 18.00
Zaterdag, 10.00 – 17.00
Zondag, gesloten

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met LAVISH Huidinstituut. 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké