Een momentje voor jezelf en voor niemand anders. Hoe vaak komt dat nu voor? Vanzelf komt het vaak in ieder geval niet, dus je zult er toch zelf naar op zoek moeten gaan. Ver hoef je gelukkig niet, want in de salon bij Marjan van Momentje van Jezelf voel je je direct op je gemak en lijkt het alsof de rest van de wereld even niet bestaat. Kom tot rust tijdens een ontspannende gezichtsbehandeling met natuurlijke producten, ontvang professioneel advies over specifieke huidproblemen of vergeet je zorgen tijdens een relaxte massage. Marjan kijkt verder dan de oppervlakte en zorgt ervoor dat je precies vindt wat je zoekt en nodig hebt.

 

Momentje voor jezelf schoonheidssalon

 

Over Marjan

Passie voor het vak heeft Marjan als van jongs af aan. Waar andere kinderen ‘kappertje’ speelden, deed zij liever alsof ze schoonheidsspecialiste was. De voorliefde bleef, zelfs toen ze een andere richting insloeg als communicatieadviseur. Toch bleef het idee altijd kriebelen en na een pittige burn-out besloot ze het roer om te gooien. Ze dook de boeken in, verzamelde steeds meer informatie over het vak waarop ze verliefd was geworden en haalde haar diploma. Met uiteindelijk een eigen salon aan huis als resultaat. Kleinschalig, relaxed en waar genoeg ruimte is om jezelf te zijn.

 

Momentje voor jezelf schoonheidssalon

 

Persoonlijke aanpak

Bij Momentje voor Jezelf draait het om jou. Marjan gaat graag met je in gesprek en neemt de tijd om erachter te komen wie jij bent als persoon. Bij huidproblemen is het belangrijk om te onderzoeken waar het probleem mogelijk vandaan komt, zodat je hier ook stappen in kunt maken. Marjan neemt je tijdens de behandeling mee door het hele proces en werkt doelmatig naar een vrolijkere jij. Of dat nu is door een onrustige huid te kalmeren of je te laten ontspannen; bij Momentje voor Jezelf geniet je van behandeling en resultaat.

 

Momentje voor jezelf schoonheidssalon

 

Etherische oliën

Marjan werkt veel met extracten van planten, bloemen en kruiden, waarvan na destillatie alleen een heel geconcentreerd en effectief deel overblijft, etherische oliën genaamd. Deze extracten kun je heel gericht inzetten bij specifieke problemen, zoals couperose, vochttekort en huidveroudering. Het zijn werkstoffen van hoge kwaliteit, waardoor ze door alle huidlagen heen kunnen dringen, Marjan past ze op maat voor je toe, zodat jouw huid precies krijgt wat nodig is. Dat kan zelfs op verschillende delen van het gezicht. Elke olie bezit een eigen, unieke samenstelling van actieve bestanddelen en dit bepaalt de werking en eigenschappen. Sommige oliën zijn goed voor de aanpak van huidproblemen, zoals acné. Andere oliën werken bijvoorbeeld direct op de (spier)spanning, waardoor je gelijk kunt ontspannen.

 

Momentje voor jezelf schoonheidssalon

 

Beauty

Lekker in je vel zitten gaat ook makkelijker als je je mooi en verzorgd voelt. Naast huidbehandelingen en (bindweefsel)massages kun je bij Momentje voor Jezelf dus ook terecht voor mooie, natuurlijke make-up, wimperlifting en wenkbrauwbehandeling. Stralend de deur uitgaan is daarna een garantie!

 

 

Omdat iedereen zich gelijk zo op zijn of haar gemak voelt bij Momentje voor Jezelf, heeft Marjan een diverse klantenkring. Van jong tot oud en ook regelmatig mannen. Met haar reputatie als “kruidenvrouwtje van Haarlem” weten veel stadsgenoten haar te vinden wanneer ze even een momentje voor zichzelf nodig hebben. En hebben we dat niet allemaal zo nu en dan? Een afspraak maak je heel eenvoudig online, en heel handig: je kunt jezelf ook op de wachtlijst
plaatsen, zodat je snel aan de beurt bent als er een plekje vrij komt!

 

 

Contact

Momentje voor Jezelf
Verspronckweg 287
2023 BJ, Haarlem
momentje-voor-jezelf.nl

facebook.com/momentjevoorjezelf
instagram.com/momentje_voor_jezelf

 

Openingstijden

Maandag, 9.00 – 21.45 uur
Dinsdag, 13.00 – 22.00 uur
Woensdag, 9.00 – 18.30 uur
Donderdag, 9.00 – 13.30 uur
Vrijdag, 9.00 – 13.30 uur

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Momentje voor Jezelf.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké