In de winter is het lekker warm op de Kruisweg. Open de deur op nummer 72 en begeef je in een oase van rust, waar een groep ervaren docenten je door middel van verschillende doelgerichte lessen terugbrengt naar de basis. Hier wordt yoga en pilates beoefend in een unieke omgeving. De studio wordt namelijk standaard verwarmd tot 24 graden celsius, maar ook 40 graden is zeker geen uitzondering. Hot yoga dus. Dat zie je niet vaak!

 

Movements hot Yoga pilates Haarlem

 

Waarom hot yoga

Voordelen van hot yoga zijn er veel. Zo helpt het je niet alleen meer te zweten, waardoor je automatisch meer afvalstoffen kwijtraakt, maar kan het ook positief bijdragen aan het relaxen van je lichaam, het opwarmen van je spieren en het verbranden van meer calorieën. De oefeningen worden tijdens een les langzaam opgebouwd, zodat je langzaam kunt wennen en uiteindelijk in steeds diepere houdingen kunt komen.

 

Movements hot Yoga pilates Haarlem

 

De hele dag

Op verschillende momenten van de dag worden er lessen gegeven in de centraal gelegen studio in Haarlem. Hop ‘s ochtends eerst langs Movements voordat je je werkdag begint, gebruik je pauze tussen de middag om even op te laten of sluit je drukke dag ‘s avonds af met een moment voor jezelf. Er is altijd een les voor jou.

 

 

Warm welkom

De missie van Movements is om altijd de beste kwaliteit hot yoga en pilates lessen te bieden aan haar leden. Dit doen ze onder andere door alleen maar te werken met ervaren docenten, in perfecte temperaturen en in lichte, ruimtelijke studio’s waar je je direct thuisvoelt. Daar bovenop bieden ze een uitstekende service, zodat je altijd zorgeloos de deur uit stapt en ligt de focus op de community. Want samen kom je verder. Bij Movements kun je dus altijd een warm welkom verwachten!

Tip

Van 1 t/m 21 december organiseert Movements een 21-day challenge: 21 lessen in 21 dagen om je yoga- en pilatesniveau naar een hoger level te tillen en jezelf even goed uit te dagen. Doe jij ook mee?

 

Contact

Movements
Kruisweg 72
2011 LG Haarlem
movementsyoga.com

@movementsyoga

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Movements.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké