Picknicks die eruitzien alsof ze zo uit een sprookje komen: Nori Picnics regelt het voor je, van top tot teen. Of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren (denk aan een verjaardag, jubileum, babyshower, vrijgezellenuitje), op zoek bent naar een leuk personeelsuitje of juist een perfecte invulling van een familiedag. Van styling tot locatie, van opbouw tot afbouw. Creëer onvergetelijke herinneringen zonder al het gedoe voor- en achteraf. Een picture perfect plaatje en veel gezelligheid gegarandeerd!

 

Nori Picnics picknick HaarlemNori Picnics picknick Haarlem

 

Levensgenieters onder mekaar

Beau en Malou zijn de enthousiaste oprichters van Nori Picnics. Ondernemende dames, beide opgegroeid in de Achterhoek en langzaam steeds iets noordelijker gegaan met als eindstation Amsterdam en Haarlem. Ze hebben een passie voor lekker eten en drinken, nieuwe plekken ontdekken, buiten zijn, styling, planning en organisatie, tijd doorbrengen met dierbaren en mede-levensgenieters samenbrengen. Ze plukken de dag, geloven erin dat je het leven moet vieren en je hart moet volgen. Naast hun werk als kind- en jeugdpsycholoog in de kinder- en jeugdpsychiatrie en freelance PA & eventmanager zijn ze daarom als twee goede vriendinnen hun eigen bedrijf begonnen en organiseren ze sinds september 2022 met heel veel liefde en plezier unieke luxe picknicks voor jouw speciale gelegenheid!

 

 

Hoe werkt het precies?

In principe is bijna alles mogelijk bij Nori Picnics en denken de eigenaressen graag met je mee. Hun standaard basispakket wordt wel het meest gekozen. Hierbij zit een stijlvolle, eikenhouten tafel inbegrepen waaraan veel ruimte is. Daaraan plaatsen ze gezellige poefjes, kussens en kleden. De tafel wordt gedekt met luxe servies en gedecoreerd met een mooie tafelloper en allerlei bijpassende accessoires. Er is lekker koud water met een smaakje aanwezig en ook voor muziek wordt gezorgd. Bij aankomst zie je een gepersonaliseerd welkomstbord staan, zodat iedereen weet waar hij of zij moet zijn!

De volledige styling, opbouw en afbouw wordt gedaan door het team van Nori Picnics. Elk gewenst thema is mogelijk op aanvraag en er zijn zelfs gave eyecatchers en extra’s beschikbaar, zoals grote, lichtgevende letters of polaroid camera’s. In principe is de catering van de picknick niet inbegrepen, maar ook dit kan in overleg zeker geregeld worden. Is dat even makkelijk!

 

Nori Picnics picknick Haarlem

 

Of het nu op een van de vaste, unieke picknicklocaties is, je favoriete park, je eigen achtertuin of zelfs binnen in het comfort van je eigen huis, Nori Picnics maakt er een plek van waar je even kunt ontsnappen, ontspannen, verbinden en wegdromen. Zij zijn er om alles tot in de puntjes te verzorgen en je volledig te ontzorgen. Je hoeft alleen maar aan te schuiven en te genieten!

 

Contact

Nori Picnics
info@noripicnics.nl
www.noripicnics.nl

instagram.com/nori_picnics

 

 

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké