Al jaren is Parksessies een vast onderdeel van de Haarlemse zomer. Het festival in de Haarlemmerhout is vier dagen achter elkaar, van 21 t/m 24 juli. Het recept is verder hetzelfde: genieten van muziek, kunst, theater, drankjes en food. Kleedje mee en gaan!


Foto: Parksessies

 

Tijdens deze zomerse avonden staat de Hout van van 17.00 tot 23.00 uur (en zaterdag tot 24.00 uur) in het teken van muziek, kunst, theater en activiteiten. Het thema van dit jaar is Mental Health. Parksessies laat in 2022 tientallen makers van muziek, theater of kunst hier licht op schijnen. Het programma is uitgebreider dan ooit, elke avond is weer anders. Er zijn verschillende toneelstukken, artiesten, DJ’s en kunst te zien. Geen hekken, muntjes en gedoe. Er zijn diverse barren en foodtrucks aanwezig. Kijk voor het programma hier.

 

Parksessies-Haarlem-7Parksessies-Haarlem-6

 

Het leukste wat ons betreft is een kleedje meenemen, met vrienden een drankje opentrekken, wat avondzon opsnuiven en genieten van het programma om je heen. Let’s go to the park! Nog zin om door te gaan? Er zijn elke dag afterparty’s in het Patronaat (gratis toegang).

 

Parksessies-Haarlem-5

 

Info

Parksessies – Haarlemmerhout Haarlem
21 t/m 24 juli 2022
Vanaf 17 uur (donderdag en vrijdag) en 15 uur (zaterdag en zondag).
Toegang is gratis
www.parksessies.nl

facebook.com/parksessies
instagram.com/parksessies

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké