Al in 2011 opende Pathé Haarlem haar deuren in winkelgebied ‘De Raaks’. Sindsdien is er een hoop veranderd op het Raaks-terrein en nu heeft ook de bios een nieuwe look and feel gekregen. Pathé Haarlem is dé plek waar je naartoe gaat voor het meest uitgebreide filmaanbod. Van populaire blockbusters, arthouse films en de leukste animatiefilms voor kids tot indrukwekkende thema-avonden. Na een verbouwing is de bioscoopbeleving bij Pathé helemaal compleet met super comfy Relax Seats en een nieuw interieur!

 

Pathe Haarlem bioscoop Pathe Haarlem bioscoop

 

Nieuw interieur voor Pathé Haarlem

Zit jij er tijdens het kijken van een bioscoopfilm het liefst zo relaxt mogelijk bij? Wij ook. Pathé Haarlem vond het daarom tijd voor een upgrade en installeerde nieuwe Relax Seats in de bioscoopzalen. Dit zijn elektrisch verstelbare stoelen met voetenbankje en een eigen tafeltje. Zo ben je van alle gemakken voorzien tijdens het kijken naar de nieuwste blockbuster.

De bioscoop pakte de verbouwing direct groots aan. Alle acht zalen van de bioscoop zijn vanaf nu voorzien van Relax Seats. Met de elektrische knop zet je de rugleuning en je voetenbankje in stand optimaal ontspannen. Voeten omhoog en relaxen maar! Wel zo fijn: je hoeft jouw armleuning en bekerhouder nu niet meer te delen met je buurman, want jij hebt voortaan alle ruimte voor jezelf!

 

 

Een nieuw jasje

De bioscoopzalen werden niet alleen voorzien van nieuwe Relax Seats. Alle zalen hebben een vernieuwde look met nieuwe verlichting, wandbekleding én – niet onbelangrijk – vergrote filmdoeken van muur tot muur. Het doel van de verbouwing? Een ruimtelijke indeling en warme, persoonlijke uitstraling. Dat is dus prima gelukt.

 

Pathe Haarlem bioscoop

 

Uitgebreid filmaanbod

Bij Pathé Haarlem bekijk je de nieuwste films, nu comfortabeler dan ooit. Je kunt er terecht voor grote Amerikaanse (3D) blockbusters, animatiefilms voor kids, sneak previews en thema-avonden. Maar ook: muziekdocumentaires en arthouse films, operavoorstellingen (livestream) en 50+-voorstellingen (de laatste twee mét pauze). Extra fijn: voor 21 euro per maand kun je bij Pathé onbeperkt naar de film.

 

 

Pathé Haarlem is dé plek voor een ontspannen avondje uit. Probeer de nieuwe bioscoopbeleving bij Pathé Haarlem dus snel uit. Installeer je in de Relax Seats en neem er lekker een grote bak popcorn bij. Genieten!

Contact

Pathé Haarlem
Zijlvest 41-43
2011 VB, Haarlem
pathe.nl/bioscoop/haarlem

Je kunt gemakkelijk parkeren in parkeergarage Raaks.

facebook.com/pathenl
instagram.com/pathe/

 

Openingstijden

De bioscoop is 15 minuten voor de start van de eerste voorstelling geopend en sluit 10 minuten na de start van de laatste voorstelling. Check voor de actuele tijden de website.

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Pathé Haarlem.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké