Trek je wandelschoenen maar aan, want er is veel moois te ontdekken in de stad. Vaak loop je gedachteloos door de mooiste straten van de stad, daar waar allemaal verhalen achter de muren verborgen liggen. PocketGuide, die inmiddels in meer dan 150 wereldsteden audiotours aanbiedt, heeft naast de audiotour van Haarlem ook een mooie CuliWalk ontwikkeld. Hoe leuk: onderweg geniet je bij zes horecagelegenheden van heerlijke hapjes en drankjes!

 

PocketGudie CuliWalk culinaire wandeling Haarlem
PocketGudie CuliWalk culinaire wandeling Haarlem

 

Audiotour

De CuliWalk audiotour kun je heel gemakkelijk downloaden via de app van PocketGuide. De virtuele gids neemt je mee op een inspirerende tocht door het centrum van de stad. Oude straatjes, prachtige hofjes, verborgen steegjes… en alles met een verhaal. Onderweg leer je van alles over Haarlem, van leuke feitjes tot bijzondere achtergrondverhalen. Je kunt de tour van tevoren al downloaden, zodat je onderweg niet eens internet nodig hebt. Oordopjes in en gaan met die banaan!

 

 

Haarlemse hapjes

Als er een bourgondische stad is, is het wel Haarlem. Daarom begeleidt de CuliWalk je niet alleen langs de mooiste monumenten, maar ook langs zes culinaire stops. Onderweg staat zowel iets zoets als iets hartigs voor je klaar, kun je iets verfrissends verwachten en sluit je de wandeling altijd af met een knaller! Tijdens de CuliWalk kom je langs de Chocolate Company, Monsieur Rouge, Friethuis La Petite, de Roemer, de Jopenkerk en IJssalon Garonne.

 

PocketGudie CuliWalk culinaire wandeling Haarlem

 

Kies je moment

Je kunt deze CuliWalk elke dinsdag t/m zondag volgen tussen 11.00 en 18.00 uur, wanneer het jou uitkomt. Na betaling ontvang je direct een e-mail met alle informatie en unieke codes om de audiotour te downloaden. Daarna ben je klaar om te gaan. Laat de stad je gauw haar verhaal vertellen!

 

 

Let the city talk to you! Download de app nu hier >

 

Contact

PocketGuide
pocketguideaudiotours.com

instagram.com/pocketguidehaarlem

 

Tijden

De route is te volgen van dinsdag tot en met zondag tussen 11.00 en 18.00 uur.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met PocketGuide.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké