’s Ochtends wakker worden en meteen de deur uit kunnen stappen, is voor veel vrouwen een wens. Maar ijdel als we soms zijn, doen we vaak toch eerst wat make-up erop. Een duurzame uitkomst die de laatste tijd steeds populairder wordt, is het laten aanbrengen van (semi-)permanente make-up die gewoon een aantal jaren blijft zitten. Maar dan lekker subtiel en natuurlijk, zodat je wel gewoon jezelf blijft. Als je op zoek bent naar een specialiste op het gebied van semi-permanente wenkbrauwmake-up die je ook nog eens gelijk op je gemak laat voelen, dan ben je bij Eva echt aan het juiste adres. Haar powderbrows zijn een frame voor die mooie ogen van je en hebben een prachtig naturel effect. Wij gingen even langs om haar werk te bekijken!

 

 

Hoe werkt het

Voor deze baan heb je vaste hand nodig, want de state of the art PMU-machine heeft een flinterdunne naald waarmee je wenkbrauwen stukje bij beetje worden ingekleurd. Gelukkig is Eva een vakspecialist en weet ze precies hoe ze jou de mooiste look kan bezorgen. Na een intake, waarin al je wensen besproken worden, volgt de eerste behandeling. Met speciaal pigment worden er erg dunne stipjes aangebracht op je huid, waardoor langzamerhand dat poeder-achtige effect ontstaat.

 

 

In de weken die volgen, stoot je huid nog wat stoffen af. Daarom kom je na zo’n zes tot acht weken nog even terug voor een nabehandeling, zodat Eva de puntjes op de i kan zetten en je resultaat blijvend is!

 

Powderbrows by Eva permanente make-up wenkbrauwen
Voor de behandeling (boven) en direct na de behandeling (onder)

 

Het resultaat lijkt direct na de behandeling vaak erg donker, maar je hoeft je zeker geen zorgen te maken. Dat is alleen de eerste paar dagen. Daarna begint het te vervagen en zien je wenkbrauwen er gauw heel natuurlijk uit!

 

Het resultaat

Wanneer je huid genezen is, blijft het pigment mooi zitten en heb jij elke dag prachtige powderbrows zonder er enige moeite voor te hoeven doen. Afhankelijk van je huid, leeftijd en conditie begint het pigment na zo’n één à twee jaar wel een beetje te vervagen. Maar voor een snelle touch-up kun je daarna ook gewoon weer terecht bij Powderbrows by Eva!

 

 

Verschil met microblading

In de wereld van semi-permanente make-up zijn powderbrows en microblading twee compleet verschillende begrippen. Microblading maakt eigenlijk kleine sneetjes, is wat grover en pijnlijker, is niet geschikt voor elk huidtype, beschadigt de huid en de kleur komt vaak niet helemaal goed uit. Bij powderbrows worden er daarentegen in plaats van streepjes juist minuscule stipjes gezet, een soort pixel. Dit zorgt voor het zachte poedereffect. Het is bijna pijnloos, geschikt voor alle huidtypen en blijft zo’n twee tot drie jaar zitten.

 

 

Over Eva

Eva is een bezige bij. Na haar studie verpleegkunde werkte ze kort in het ziekenhuis, maar stapte ze al snel over naar iets wat beter bij haar paste: de kraamzorg. In die periode mocht ze veel nieuwe papa’s en mama’s op weg helpen. Daarna begon er toch iets te kriebelen, besloot ze het roer om te gooien en begon ze met de opleiding voor het zetten van powderbrows. Een goede keuze, want ze is in deze branche helemaal thuis.

 

Powderbrows by Eva permanente make-up wenkbrauwen Haarlem

 

Ben je helemaal overtuigd en kun je niet wachten om je eigen wenkbrauwen om te laten toveren naar powderbrows? Maak gemakkelijk online een afspraak bij Eva. Zo shine jij straks niet alleen van binnen, maar ook van buiten!

 

 

Contact

Powderbrows by Eva
Koepelplein 1
2031 WE, Haarlem
powderbrowsbyeva.nl

 

Openingstijden

Op afspraak.

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Powderbrows by Eva.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké