Het is inmiddels traditie geworden: in augustus trekken we het park in voor foodtruckfestival ProefPark. Hij kan dit jaar ook weer in de agenda, want op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 augustus is het zover. In het gezellige Kenaupark mogen we drie dagen genieten van verrassende soul-, comfort en streetfoodgerechten. En natuurlijk draait de achtste editie van dit festival naast lekker eten ook zeker weer om de gezelligheid, drankjes en muziek.

 

ProefPark

 

Dit jaar staan maar liefst 30 foodtrucks op je te wachten, met samen meer dan 75 streetfoodgerechten uit alle windstreken. Van luxe hotdogs tot gado gado, en van Mexicaanse quesadilla tot Hollandse poffertjes. Iedereen kan zijn smaak hier dus vinden! Daarnaast zijn de rijdende keukens ook altijd heel origineel aangekleed en hebben ze toffe namen, zoals L’aubergine, Sergeant Pepper, de Grillende Keukenmeiden, Food from the South en Pass the Peas. Proefpark Haarlem richt zich voornamelijk op de ‘eerlijke keuken’. Verse ingrediënten, biologisch en veel mooie streekproducten.

 

 

Middenin het park is een grote bar te vinden, want een lekker drankje hoort er tenslotte ook bij. Om de bar staan ook nog verschillende tenten voor de speciale drankjes. Frisdranken en Kombucha, waters en (huis)wijnen. Maar ook een speciaalbierbar met acht speciaalbieren van Nederlandse brouwers op de tap en een wijnbar waar alle continenten vertegenwoordigd zijn, plus traditionele scroppino’s.

 

ProefPark

 

Tussen het happen door is er muziek, draaien er DJ’s en is er vermaak geregeld voor de kids. 

Bij ProefPark zijn alle ingrediënten zijn aanwezig voor een topweekend. Dit event is al jaren een groot succes in Haarlem en ook dit keer belooft het weer een weekend te worden om van te smullen. Toegang is gratis en de sfeer relaxt. Geen urenlange wachtrijen, maar op zijn Haarlems fijn. Wij zijn sowieso weer van de partij!

 

 

Proefpark Haarlem – Kenaupark Haarlem (vlakbij Haarlem Station)

Gratis toegang

www.proefparkhaarlem.nl

 

Vrijdag 26 augustus
16.00 – 23.00 uur

Zaterdag 27 augustus
12.00 – 23.00 uur

Zondag 28 augustus
12.00 – 20.00 uur 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké