Persoonlijke aandacht zorgt voor blijvend resultaat, dat is het motto van Daadkracht. Hun personal lifestyle studio’s zijn mede door deze filosofie een groot succes en zitten inmiddels al op twee locaties in de omgeving van Haarlem: Heemstede & Overveen. Bij deze sportscholen draait het niet alleen om spieren kweken, maar om meerdere onderdelen van gezond leven. Oprichter Bobby, zijn twee compagnons en alle enthousiaste trainers hebben een doel: hun kennis op het gebied van training, voeding en herstel aan jou overdragen. Op naar een gezondere levensstijl!

 

Daadkracht Overveen Heemstede sportschool personal training HaarlemDaadkracht Overveen Heemstede sportschool personal training Haarlem

 

Training

Bij Daadkracht draait het helemaal om jou. Iedereen is natuurlijk uniek en zit op een andere manier in elkaar. Dat is waarom bij Daadkracht bijna alleen wordt gewerkt met personal training, anders dan bij een reguliere sportschool. Volgens eigenaar Bobby is dat logisch, want op die manier krijg je optimaal rendement uit elke training. Door de persoonlijke aandacht, de specifiek op jou afgestemde oefeningen en de extra stok achter de deur (als jij niet komt opdagen, staat de trainer daar voor niets) is succes bijna 100% gegarandeerd.

 

 

Stap één is een proefles inboeken om je doel in kaart te brengen, lichaamsmetingen uit te voeren en te zien hoe je beweegt. Op basis daarvan maken de trainers van Daadkracht een plan van aanpak. Wat je doel ook is, bij Daadkracht zorgen ze voor een aanpak die resultaat oplevert, motivatie geeft én realistisch is. Dat is de kracht van de Daadkracht methode: persoonlijke aandacht, blijvend resultaat.

 

Daadkracht Overveen Heemstede sportschool personal training Haarlem

 

Het totaalplaatje

Waar bij veel grote sportscholen soms de nadruk lijkt te liggen op spieropbouw en zoveel mogelijk sporten, kijken ze bij Daadkracht naar het totaalplaatje van gezondheid. Regelmatig trainen is niet genoeg om optimaal resultaat te behalen. Ook een gezond voedingspatroon is nodig bij het creëren van een gezonde levensstijl. Aan de hand van lichaamsmetingen en het bijhouden van je eetgewoonten in een app, geven de trainers voedingsadvies dat aansluit bij jouw persoonlijke doelen. Verder speelt de manier waarop je leeft natuurlijk ook een rol in het behalen van je doelen. Als je een stressvolle baan hebt of een druk gezinsleven, is dat van invloed op jouw welzijn, je sportprestaties en je leefstijl. De trainers houden altijd een vinger aan de pols, zodat ze jouw belastbaarheid goed kunnen inschatten en daar de trainingen en doelstellingen op kunnen aanpassen. Zo word je op een persoonlijke en duurzame manier begeleid bij een gezonde levensstijl die haalbaar is. En dat houdt het ook nog eens leuk.

 

 

Herstel

Voor je algehele herstel is het erg belangrijk om na een training goed voor je lichaam te zorgen. Een cooling down brengt je lichaam bijvoorbeeld tot rust na lichamelijke inspanning. Maar ook de juiste voeding om je lichaam optimaal te laten herstellen is essentieel. Hierbij helpen de professionals van deze sportschool je graag. Ook dit is onderdeel van de grondige aanpak van Daadkracht.

 

Daadkracht Overveen Heemstede sportschool personal training Haarlem

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de unieke formule van Daadkracht en voel je je gemotiveerd om te werken aan een gezondere levensstijl? Neem eens een kijkje op hun website!

 

 

Contact

Daadkracht Overveen
Bloemendaalseweg 275
2051 GE Overveen

Daadkracht Heemstede
Zandvoortselaan 157
2106 AM Heemstede

www.daadkracht.training

instagram.com/daadkracht
facebook.com/daadkrachtoverveen

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Daadkracht.

Fotografie: Hannah Hoek Photography

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké