Als het gaat om Pilates is Studio 44 absoluut een begrip in Haarlem! Door de hooggescholde docenten, kleine, intieme groepen en persoonlijke begeleiding behoren hun lessen tot de crème de la crème in Pilatesland. De huiselijke en warme studio is gelegen op de gezellige Burgwal in het centrum van Haarlem. Met knusse kussentjes, altijd verse kruidenthee en kaarsjes aan. De twee prachtige studioruimtes zijn rustig en sereen, en vooral de grote studiozaal is een beleving. Door het dakraam zie je de vogels over je hoofd vliegen en de sterren stralen. Wij vinden het gevoel hier altijd zo fijn. Iedereen kan lekker zichzelf zijn en de sfeer is lekker losjes.

In het weekend van 23 en 24 september organiseert Studio 44 hele bijzondere open dagen. Je kunt deze dagen niet alleen alle ‘movement’ lessen op het rooster volgen voor maar 5,- euro per les, maar ook vele verschillende therapeuten en hun behandelmethodes leren kennen. Tijdens de korte workshops en lezingen krijg je een goed beeld van de therapeut en de sessies die hij of zij aanbiedt bij de studio. Er zijn workshops in het Engels en in het Nederlands. Een heerlijke dag om de sfeer te komen proeven, docenten en therapeuten te leren kennen en een lesje en/of workshops te volgen om te kijken of dit een plek voor jou is. Meer info vind je op de website van Studio 44 >

 

Studio 44 pilates yoga Burgwal Haarlem Studio 44 pilates yoga Burgwal Haarlem

 

Reformer Pilates

Sinds een aantal jaar biedt Studio 44 ook Reformer Pilates aan (Pilates op speciale en zeer efficiënte apparaten). Een groeiend fenomeen waar steeds meer mensen fan van worden. In groepjes van maximaal zes deelnemers, met keuze uit verschillende levels, voor beginnende tot gevorderde Pilateslovers. Reformerlessen brengen het lichaam terug in balans, geven je stabiliteit en flexibiliteit en bovendien krijg je er mooie, strakke spieren van. Er zijn ook semi-privé lessen, waarbij je nog meer persoonlijke begeleiding en een persoonlijk programma krijgt. Binnen vrij korte tijd verbrand je enorm veel calorieën en raak je bijna in een sportieve trans. Echt een aanrader om eens uit te proberen!

 

Reformer Pilates Haarlem

 

Diversiteit

Studio 44 onderscheidt zich door de diversiteit. Je kunt namelijk ook vele soorten Yogalessen volgen, zoals Yin Yoga, Critical Alignment Yoga, Vinyasa Flow Yoga en sinds kort ook Kundalini Yoga. Ook de pittige Barre- en helende Reiki Chakra-lessen zijn toegankelijk met je rittenkaart of abonnement. Elk lichaam heeft specifieke wensen en uitdagingen. Middels een groeiend lichaamsbesef, het leren herkennen en bijsturen van individuele bewegingspatronen en de fijne begeleiding van de docenten, leer je je eigen lichaam bij Studio 44 kennen en weet je steeds beter wat je nodig hebt.

 

 

Health & Movement Centrum

Studio 44 wil haar cliënten meenemen op een reis naar gezondheid en balans in lichaam en geest. Om dit te bereiken, bieden ze naast movementlessen ook verdiepende events en is er gelegenheid om privésessies te boeken bij een van de therapeuten. Vele verschillende disciplines zijn vertegenwoordigd, zoals orthomoleculaire therapie, lichaamswerk, massages, coaching, energetische healings en vele soorten stress release technieken. Alle therapeuten werken vanuit een holistische visie en streven naar samenwerking. Zo bouwen ze samen aan een uitgebreid centrum waar iedereen terecht kan met zijn of haar eigen vraagstukken. Hoe mooi is dat?

 

 

Nieuws

Vanaf september keren de zwangerschapslessen weer terug! In deze les doe je de bekende Pilates oefeningen, maar dan exact afgestemd op jouw zwangere buik en conditie. Docente Viktoria weet als geen ander wat je wel mag doen en wat beter even niet kan doen als je zwanger bent. Bekkenproblemen kun je bijvoorbeeld voor zijn door je lichaam subtiel te blijven trainen en uit te dagen. Behoud een goede balans in jouw lichaam tijdens deze mooie en ook turbulente fase van je leven.

 

 

Ga dus zeker eens langs om sfeer te proeven en een lesje mee te doen. Grote kans dat Studio 44 je tweede thuis wordt!

 

Contact

Health & Movement centre Studio 44
Burgwal 44
2011 BE Haarlem
studio44haarlem.nl
instagram.com/studio44_haarlem

 

Openingstijden

Maandag, 08:30 – 22:00
Dinsdag, 08:30 – 22:00
Woensdag, 08:30 – 22:00
Donderdag, 08:30 – 22:00
Vrijdag 08:30 – 17:00
Zaterdag, 09:00 – 15:00
Zondag, 09:00 – 15:00

 

Fotografie: Nathalie Dekker
Dit artikel is geschreven in samenwerking met Studio 44. 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké