Het zal je niet ontgaan zodra je Haarlem-Zuid binnenrijdt: de exclusieve Personal Training Studio SEEK aan de Frans van der Wielstraat. Vanaf de weg springen het strakke logo en de hoge ramen direct in het oog en binnen in de lichte studio zie je hoe alles met veel aandacht voor stijl en detail is ingericht. Zelfs de matjes voor de oefeningen op de grond zijn mooi. Tel daar de sympathieke eigenaren én tegelijkertijd personal trainers Tom en Heaven-Leigh bij op en je voelt je hier gelijk op je gemak. Studio SEEK is de perfecte plek voor ondernemende Haarlemmers die bijvoorbeeld een bedrijf runnen en ook thuis genoeg te regelen hebben. Hier kunnen zij terecht voor wat wekelijkse me-time en persoonlijke ondersteuning. De personal trainers van SEEK weten als geen ander hoe belangrijk het is om je energie goed te managen, al is dit soms een grote uitdaging. Bij SEEK geen tijdelijke “quick fixes”, maar duurzame plannen die écht gericht zijn op het verbeteren van je kwaliteit van leven op langere termijn. Investeer in jezelf en ga gauw op kennismaking!

 

Perfect Pitch

Het krachtige koppel achter Studio SEEK is al jaren werkzaam in de wereld van personal training. Tom en Heaven-Leigh hebben beide ervaring als topsporter en vullen elkaar perfect aan. Samen hebben ze alle nodige kennis op het gebied van sport, voeding en herstel in huis. Ze hebben een duidelijke visie en gaan voor een persoonlijke aanpak. Bij Studio SEEK draait het volledig om jou en om wat jij nodig hebt om energiek, sterk en fit te blijven. Of juist te worden. Want of je er nu altijd tegenop kijkt om te beginnen met sporten, een stok achter de deur mist of juist een ervaren sporter bent, hier ben je aan het juiste adres. Een van de belangrijkste kernwaarden van Tom en Heaven-Leigh is dat sporten vooral leuk en motiverend moet zijn, zodat je het ook daadwerkelijk volhoudt!

 

 

De juiste formule

Samen met Tom of Heaven-Leigh onderzoek je jouw wensen en behoeften. Krachttraining is de basis van ieder traject, maar om echt blijvend resultaat te behalen, word je ook gecoacht op voeding, slaappatroon en stressmanagement. Samen met jou wordt er een compleet plan gemaakt waarbij de tussenstappen net zo belangrijk zijn als het einddoel. Het aanbod van Studio SEEK is divers en op maat, dus ook als je zwanger bent, een drukke onderneming runt en/of sociaal leven hebt of al een langere tijd stilstaat, ben je meer dan welkom. Na een uur werken aan jouw gezondheid in deze exclusieve privé gym kun jij je weer 100% geven op bijvoorbeeld je werk of aan je gezin. Heaven-Leigh en Tom zorgen namelijk dat jouw training past bij wat jij (op dat moment) nodig hebt. Trainen bij Studio SEEK voelt écht als me-time. Een investering in jezelf.

 

Studio SEEK bouwt actief aan een ondersteunende en motiverende community waar je kunt sparren met gelijkgestemden en samen je overwinningen kunt vieren. Echt een plek waar je je even helemaal op jezelf kunt richten dus!

Contact

Studio SEEK
Frans van der Wielstraat 267
2033 BE Haarlem
studio-seek.nl
instagram.com/studioseek_

 

Openingstijden

Maandag, 07:00 – 22:00
Dinsdag, 07:00 – 22:00
Woensdag, 07:00 – 22:00
Donderdag, 07:00 – 22:00
Vrijdag 07:00 – 22:00
Zaterdag, gesloten
Zondag, gesloten

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Studio SEEK.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké