In de prachtige verbouwde Koepelgevangenis vind je het nieuwe kantoor van TRIXXO. Daar waar de spreekwoordelijke drempel laag is en je met een gerust hart naar binnen kunt stappen als je op zoek bent naar een baan die écht bij je past of nieuwe collega’s die perfect zijn voor jouw bedrijf. Bij uitzendbureau TRIXXO sta jij als persoon centraal, kijken ze goed naar wie jij bent en wordt een baan gezocht die past bij jouw doelen. Het liefst zouden we allemaal €100 per uur verdienen, maar plezier in je werk mag ook zeker niet ontbreken. Celeste en haar team zitten voor je klaar en helpen je met plezier in je zoektocht naar een passende vacature in Haarlem of omgeving. Dus, ga jij in het nieuwe jaar op zoek naar je droombaan?

 

 

Nooit zomaar een baan

Van bedachtzame HR-adviseur tot avontuurlijke vrachtwagenchauffeur, en van bedreven chef-kok tot strategische consultant: TRIXXO biedt een breed aanbod aan diverse vacatures. Als jij het nieuwe jaar durft in te stappen met de intentie een nieuwe baan te vinden, is de kans groot dat zij jou een handje verder kunnen helpen. Celeste staat klaar met een warme kop koffie terwijl jij verhalen deelt over waar je vrolijk van wordt, waar je in uitblinkt en welke hoogten je graag wilt bereiken in je professionele leven. Vervolgens duik je samen in de mogelijkheden, om te ontdekken of de vacature waarop je gereageerd hebt precies past bij wat je zoekt, of dat er misschien iets anders is wat nóg beter aansluit. Een match made in heaven? Dan is het tijd om je potentiële nieuwe werkgever te ontmoeten. Als je dat fijn vindt, gaat een medewerker van het TRIXXO-team zelfs met je mee naar je sollicitatiegesprek!

 

 

Nooit zomaar een collega

Ben jij juist die bevlogen werkgever die nog ruimte heeft in zijn of haar droomteam? TRIXXO neemt je graag al het zoekwerk uit handen en koppelt je aan de perfecte kandidaat. Met een uitgebreid netwerk, uitstekende zichtbaarheid en een eigen marketingteam heeft dit uitzendbureau een voorsprong, waardoor jou een hoop gedoe bespaard blijft. Bovendien ontfermt het toegewijde TRIXXO-team zich over alle bijkomende zorgen. Ideaal, toch?

 

TRIXXO uitzendbureau nieuwe baan Haarlem

 

Of je nu op zoek bent naar werk of juist een nieuwe collega wilt verwelkomen, de deuren van het TRIXXO-kantoor in de fantastische Koepel in Haarlem staan altijd open en een uitnodiging voor een informeel gesprek onder het genot van een kopje koffie is altijd een optie.

 

Contact

Koepelplein 1
2031 WL Haarlem
trixxo.nl | @trixxonederland
023 201 03 07

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met het team van TRIXXO.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké