Net zoals half Nederland ben ik Funda verslaafd. ‘s Ochtends is het eerste wat ik doe mijn dagelijkse Funda mail openen om vervolgens te scrollen door Haarlems nieuwste pareltjes op de woningmarkt. Niet dat ik een huis nodig heb – ik hoor gelukkig bij de Haarlemse huizenbezittersclub – maar gewoon omdat ik het heerlijk vind om bij anderen binnen te kijken en mij te verbazen over de bizarre prijzen.

 

Kijken, kijken… kopen?

In deze rubriek ‘Kijken, kijken.. kopen?’ vis ik de meest opvallende stekjes eruit. Kijk mee als je net als ik Funda verslaafd bent, of wie weet is dit inspiratie voor het echte werk: kopen.

Urban loft uit 1850 van 267 vierkante meter

De Haarlemse interieurstylist en influencer Sanne van Enstijl is net zo Funda verslaafd als wij, maar Sanne houdt het niet bij kijken. Zij koopt ook echt. En niet voor de eerste keer. Nee, voor de zesde keer in zes jaar! Het huis waar ze nu in wonen aan de Gemdempte Oude Gracht 144 is een oude drukkerij uit 1850 van maar liefst 267 vierkante meter vol bijzondere details, hoge plafonds en fantastische ramen. Een uniek pand, en niet minder belangrijk: ge-wel-dig ingericht met natuurlijke materialen, neutrale kleuren, warme stoffen en Oosterse invloeden. Het eerste huis wat wij uitlichten is dus meteen een heel bijzondere. Vergaap je aan de foto’s, en mocht je echt geïnteresseerd zijn: het huis staat nu te koop. Kijk hier voor meer info en foto’s.

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké