Als je denkt aan Nederland, denk je aan tulpen en aan muziek. Want ons kleine landje staat wereldwijd bekend om de mooiste bloemen en de beste dj’s! We vergeten het alleen zelf weleens… Daarom brengt Vier de Lente Festival de twee mooiste kanten van Nederland samen, zodat je het zelf kunt ervaren. Ga sjansen, proosten en dansen tussen de tulpenvelden op de muziek van o.a. dj La Fuente!

 

Vier de Lente Festival Hillegom

 

Editie twee

Voor het tweede jaar op rij vindt Vier de Lente plaats in Hillegom, dit keer op vrijdag 14 april. Vorig jaar doopte headliner Kris Kross Amsterdam zichzelf om tot ‘Kris Kross Hillegom’, zo enthousiast waren ze over de locatie. Ook het publiek genoot van het lentezonnetje op hun snoet en hun lokaal gebrouwen, heus Vier de Lente-biertje in de hand.

 

 

15 kilometertjes

Hillegom klinkt ver weg, maar ligt eigenlijk op nog geen 15 km. van Haarlem en heeft bovendien een directe treinverbinding. Vanaf station Hillegom rijden er pendelbussen die zorgen dat je op tijd bij het festivalterrein bent, of neem je fiets mee in de trein zodat je extra kunt genieten van de prachtige bollenstreek.

 

Met La Fuente

‘Vier de Lente met La Fuente’ bekt niet alleen lekker, het wordt ook lekker. Met zijn opzwepende beats en de aanstekelijke energie krijgt La Fuente iedereen aan het dansen. Daarnaast komt Raffie, die je misschien kent van zijn hitsingle ‘Aan’, 3FM Talent Cartiez met zijn catchy hiphop, trompettist Jeffrey Parmentier die je gegarandeerd van je sokken blaast en kun je lokaal talent Emila Mabel ontdekken voordat ze de nationale hitlijsten gaat veroveren.

 

Vier de Lente Festival Hillegom

 

Zin om met vrienden te proosten op de lente, of de vrijdagmiddagborrel te verplaatsen naar een unieke festivallocatie? Er zijn nog kaartjes beschikbaar, of doe mee aan de winactie via de instagrampagina van haarlemcityblog. Wij gaan zelf ook, dus wie weet zien we je daar!

 

Aftermovie vorig jaar: https://youtu.be/Ao0Tv_rm-zM

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké