Geluk is nauw verbonden met hoe je je voelt. Bijzonder genoeg heeft bijna iedereen wel van die terugkerende gezondheidsklachten waar je inmiddels al aan gewend bent, zoals vermoeidheid, huidproblemen, een opgeblazen buik, een onregelmatige stoelgang, hormonale schommelingen en ga zo maar door. Best bizar, toch? Vooral omdat de oplossing vaak bij de basis ligt, en heel goed haalbaar is. Gelukkig weet Tessa van YouLife waar je moet beginnen. Door middel van orthomoleculaire (darm)therapie en hormoon coaching werk je bij YouLife in specifieke trajecten op een natuurlijke wijze aan je gezondheid, zonder gekke medicijnen of trucjes.

 

YouLife orthomoleculair therapeut Haarlem

 

Een droom

Uit eigen ervaring weet orthomoleculair therapeut Tessa hoe het voelt om alsmaar door te rennen en heel veel balletjes hoog te houden, en wat voor negatieve impact dat op ons lichaam heeft. Na bijna tien jaar in de financiële sector te hebben gewerkt, was het moment daar om het tij te keren. Van 2012 tot 2015 proefde ze even aan het ongedwongen leven in Sydney, wat veel energie, ontspanning en (eindelijk) een lichaam zonder kwaaltjes bracht. Uit wilskracht, nieuwsgierigheid en de wens voor een energieker en vitaler leven, besloot ze uiteindelijk om de wereld van orthomoleculaire therapie en hormooncoaching in te duiken met een focus op darmen en hormonen, om na een aantal jaren haar droom waar te maken en haar eigen praktijk te beginnen. YouLife. En tot op de dag van vandaag voelt dat als de beste beslissing ooit!

 

YouLife orthomoleculair therapeut Haarlem

 

De diepte in

In het prachtige, monumentale pand van Stories op de Wagenweg overspoelt je gelijk een gevoel van rust. Dat is precies waarom Tessa deze plek voor YouLife heeft gekozen. Om erachter te komen waar de origine van je probleem ligt, moet je namelijk vaak iets meer de diepte in. Extra fijn dat je dat kunt doen in een vertrouwde omgeving en met de juiste persoon. Dat cliënten zich vaak gelijk op hun gemak voelen bij Tessa, begrijpen wij direct. Bij haar staat een persoonlijke aanpak namelijk voorop, want alleen dan kun je er samen achter komen wat jouw lichaam precies nodig heeft.

 

Stories HaarlemBron: Stories Haarlem

 

Plan

Na een uitgebreide intake, stelt Tessa samen met jou een doeltreffend plan op om je probleem aan te pakken bij de basis. Regelmatig wordt er labonderzoek ingezet als onderdeel van het traject, zoals een darmonderzoek, voor een verdere verdieping van jouw gezondheid. Disbalans in je lichaam kan verschillende oorzaken hebben, waar tijdens de gesprekken veel aandacht aan wordt gegeven. Voor jouw probleem is geen standaardoplossing. Bij YouLife wordt gekeken naar wat jij als individu nodig hebt en hoe je dat kunt bereiken.

 

 

Bij YouLife word je gezien, krijg je de aandacht die nodig is om tot een blijvende oplossing te komen en dringt langzaam tot je door dat je nooit meer genoegen hoeft te nemen met minder. Op naar een fit en gelukkig leven!

 

Contact

YouLife
Stories, Wagenweg 252
youlife.nl

@youlife.nl

Fotografie: @twentytwelve.photography

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met YouLife.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké