Wat zijn de leukste strandtenten in Zandvoort? Je kunt genieten van verschillende strandtenten in Zandvoort, doordat er overal leuke beach barretjes ontstaan. Ben je een keer spontaan op het strand, bezoek dan deze strandtenten zeker even. Dit zijn onze leukste strandtenten in Zandvoort!

 

De leukste strandtenten in Zandvoort

Hippie Fish

Eén van de leukste strandtenten in Zandvoort is ook meteen de hipste van Zandvoort. De sfeer, het eten, de bediening, de muziek, alles klopt. Heel mooi ingericht met veel planten en rotan, je zou er gewoon willen wonen. Buiten zit je lekker met je voeten in het zand en binnen heb je ook bij minder weer dat echt strandgevoel. Je kunt hier reserveren via de website. Ook de beach bar is open voor take-away. Dus, lukt het je niet om te reserveren, dan kun je altijd nog lekker op je eigen kleedje van Hippie Fish genieten.
Boulevard Paulus Loot 3, Zandvoort – Meer over Hippie Fish >

 

 

Ubuntu

Deze strandtent is in dezelfde stijl als Hippie Fish. Ook hier is het interieur geweldig, een inspiratie voor je eigen huis. Het eten is er heerlijk, met veel gezonde bowls en smoothies. Het terras is ook deels in het zand en binnen zijn er fijne houtkachels voor als het weer wat minder is. De heerlijke muziek maakt het plaatje compleet. Ook hier kun je online reserveren. Je reserveert voor binnen of buiten. Mocht het slecht weer worden dan is het niet mogelijk je buitenreservering naar binnen te verplaatsen. De buitenbar is open voor take-away en het ijstentje ook.
Boulevard Paulus Loot 1, Zandvoort – Meer over Ubuntu >

 

 

Kayuca Zandvoort

Een heerlijke relaxte en informele strandtent op het Zuidstrand waar je meteen een vakantiegevoel krijgt. Een beetje Ibiza, een beetje Marokko, iets Mexicaans. Kayuca vind je op de plek waar Safari Lodge altijd zat, tussen Hippie Fish en Ubuntu in.
Boulevard Paulus Loot 2, Zandvoort – Meer over Kayuca >

 

Tent 6

Tent 6 is inmiddels een vaste hotspot op het strand van Zandvoort. Een relaxte en hippe plek waar je heerlijk kunt eten, met ook veel vegetarische gerechten. Binnen hebben ze een groene bar. Buiten een fijn terras met loungebanken. Ook met kinderen is dit een fijne strandtent. Er is een glijbaantje en een bak met strandspeelgoed. Vanaf de loungebanken kun je je kids goed in de gaten houden.
Boulevard Paulus Loot | Strandafgang 6, Zandvoort – Meer over Tent 6 > 

 

 

Ohana Beach

Naast Tent 6 zit Ohana Beach. Een leuke strandtent met een mooi interieur en een goeie keuken, vis, vlees, vega of een BBQ op het strand. Met biologische wijntjes, verse sapjes en lekkere biertjes. De bestaande strandtent (voorheen Bad Zuid) is compleet verbouwd. Er zijn grote ramen geplaatst, alles is witgeschilderd, er is overal veel hout en rotan gebruikt, ook op het plafond. Heerlijke sfeer. Een mooie aanwinst op het hippe Zuidstrand. Je kunt hier reserveren via de website. Ook blijft de beach bar open op mooie dagen.
Boulevard Paulus Loot 5A, Zandvoort – Meer over Ohana Beach >

 

 

Fosfor

Strandtent Fosfor is de laatste strandtent op het Zuidstrand van Zandvoort. Je kunt hier alleen lopend over het strand komen of op de fiets door de duinen. Dat maakt het al een bijzondere plek, want echt druk is het er bijna nooit. De strandtent is kleinschalig, persoonlijk en knus, het uitzicht over het strand richting Noordwijk echt fantastisch. Je waant je hier echt even in een andere wereld. Binnen zit je ook gezellig, bij minder weer gaat de haard aan. Je kunt reserveren via hun site en ook de beach bar buiten blijft in gebruik op mooie dagen.
Zuidstrand 7, Zandvoort

 

 

Bodhi Beach

Ook Bodhi Beach kun je alleen over het strand bereiken. Het zit op de plek waar vroeger Ajuma zat. Een heerlijke rustige plek op het Zuidstrand. In zo’n 10 minuten loop je er vanaf de boulevard naar toe. Net als Fosfor ligt het op het naaktstrand, maar bij de strandtent zelf merk je daar niets van. Je kunt hier heerlijk eten, een mix van tropische gerechten. Binnen is het tropisch en fris ingericht, met een knipoog naar Panama waar de eigenaren jaren hebben gewoond. Bodhi Beach is elke dag open vanaf 10.00 uur (alleen bij slecht weer gesloten). Reserveren kan via hun website of door een DM te sturen via Instagram.
Zuidstrand 2, Zandvoort

 

 

Noosa

Noosa is ook een fijne strandtent in Zandvoort, op de Boulevard de Favauge waar vroeger Skyline zat. Een mooi ingerichte strandtent geïnspireerd op Noosa in Queensland, Australia. Een surfparadijs met een chique uitstraling. En dat zie je ook in de strandtent terug. Heerlijk sfeertje en smakelijke (gezonde) gerechten op de kaart. Lekkere muziek erbij, fijn terras en First Wave Surfschool er direct naast dus als je het water op wilt kun je hier een board huren of een lesje nemen. Reserveren kan via de website of je loopt er binnen en reserveert ter plekke, als er nog ruimte is natuurlijk.
Boulevard de Favauge 13, Zandvoort

 

 

Cosmico Beach

Cosmico Beach heeft een Italiaanse keuken en op het terras staan hele mooie vintage parasols en strandstoelen afkomstig van Italiaanse stranden en dat terwijl je geniet van het uitzicht op het strand en de zee. Of je nu op zoek bent naar een strandtent voor een romantisch uitje of een gezellige plek om met vrienden of familie op het strand te vertoeven, Cosmico Beach is de ideale locatie. Je vindt deze spot op de Midden-Boulevard, vanuit het station loop je hier in 5 minuten naartoe. Cosmico Beach is 7 dagen per week geopend. Reserveren kan via de website.
Strandafgang de Favauge 14, 2042 TV Zandvoort

 

Cosmico-Beach

 

The Spot

The Spot is de watersport beach club van Zandvoort. Een goeie plek om te golfsurfen, kiten en suppen, voor volwassenen en kinderen. Je kunt er lessen volgen, materiaal huren en voor de kids zijn er de populaire Surf Camps. De stijl van de strandtent is vintage-hipster-achtig waarbij veel gewerkt is met gerecyclede materialen. Daarnaast is The Spot het eerste Ocean Friendly Restaurant van Europa, dat betekent dat er zo duurzaam mogelijk wordt gewerkt. Plastic rietjes en single-use-plastic zal je hier dus niet zien. Je kunt er heerlijk eten, gezonde bowls en power meals, maar ook echt surffood zoals burgers en frietjes. Reserveren kan via de website.
Strandafgang Barnaart 23A, Zandvoort

 

 

Dit was ons lijstje met de leukste strandtenten in Zandvoort! Er zijn er natuurlijk meer om te ontdekken, daarin ben je helemaal vrij!

 

Liefs uit Zandvoort, X Kristel

 

Fotocredits: Liefs uit Zandvoort / Kristel Veerman

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké