Er gingen weer genoeg hotspots open dit jaar in Haarlem. Gelukkig maar, hebben wij weer genoeg stof om over te schrijven 🙂 Omdat het einde jaar is, en dus tijd voor lijstjes, hebben wij de 10 best gelezen blogs van 2017 op een rij gezet. Enjoy! En mocht je een hotspot niet kennen, dan weet je wat je te doen staat 😉

Frisk aan het Spaarne
In de oude Droste fabriek aan het Spaarne opende dit jaar Frisk. Een hotspot voor elke moment van de dag met een Scandinavische touch. Heerlijk om te dineren, lunchen of voor koffie. De inrichting is kleurrijk en fris. De ruimtes groot en het uitzicht over het Spaarne nog grootser. Een aanwinst!
Meer Frisk >

Fishbar Monk
Ook aan het Haarlemse water het Spaarne opende dit jaar Monk. Met, hoe kan het ook anders, vis. Dagvers en heerlijk bereid. De inrichting is ook om van te smullen: stoer en rauw.
Meer Monk >

Morris
In een prachtig pand met een van de mooiste terrassen van Haarlem zit Morris. Je eet hier een goed stuk vlees, heerlijke vis, sidedishes en lunch. Terug naar de basis, en dat alles in een fijne laagdrempelige sfeer. Ook top om te borrelen met vrienden.
Meer Morris >

Olivia & Kate
Meteen na de opening al een groot succes, en wij begrijpen waarom. Bij deze boetiek shop je kleding, accessoires, woonitems en meer hebbedingen. Je garderobe wordt er blij van. Elke week weer wat nieuws, op de trend en heel betaalbaar!
Meer Olivia & Kate >

Côte
Niet in Haarlem, maar bij onze buren in Heemstede vind je dit boutique café. Een paradijsje aan de Zandvoortselaan met koffie, lunch, borrel en fijne spullen. Goed vertoeven hier!
Meer Côte >

French Napa
Ook Overveen werd dit jaar blij gemaakt met deze fijne hotspot voor de hele dag. Je hebt er koffie, ontbijt, lunch en lekkere wijn. Net een tweede huiskamer.
Meer French Napa >

Knippen Duss
Onze favoriete kapper verhuisde dit jaar naar een grotere plek in de Kleverparkbuurt. Naast groter kwam er ook meer bij: Koffie Duss en Beauty Duss. Of het nu een kop koffie is, taart, lunch, knipbeurt of massage; het kan hier allemaal.
Meer Knippen Duss >

Hippie Fish
Bij deze nieuwe strandtent in Zandvoort wil je zijn, en blijven. De sfeer is ontzettend relaxt, het eten heerlijk, de inrichting smullen. ‘s Avonds gaan de vuurkorven aan. Nog wel even wachten, want Hippie Fish gaat in het voorjaar weer open.
Meer Hippie Fish >

Diga
Italiaans eten, maar dan next level. Geen pizza of simpele pasta’s bij Diga. Het eten is verfijnd en erg lekker. Ook betaalbaar. Diga is groot, en door de vele donkere kleuren toch knus.
Meer Diga >

Bistobar Indonesia
Ron Blaauw zorgt altijd voor spektakel, ook hier. Het eten is heerlijk: Indonesische klassiekers en streetfood. De inrichting is prachtig. Moet je gewoon even zien.
Meer Bistrobar Indonesia >

Fijne jaarwisseling! Op naar een mooi 2018 met weer veel nieuwe plekken om te ontdekken in onze mooie stad.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!