Haarlem City Blog wordt gemaakt door een club enthousiaste Haarlem-fans. Allemaal schrijven wij graag over onze mooie stad, en ieder heeft weer zijn eigen interesses en favoriete plekken. In deze serie stellen wij ons voor en delen onze ultieme favoriete hotspots. Dit keer blogger Janina!

Ik ben geen echte Haarlemmer; geen mug. En toch voel ik mij vanaf moment één thuis. Haarlem heeft voor mij alles; een mooie stad met leuke winkels, gezellige horeca én een prachtige natuurrijke omgeving en Noordzee naast de deur. In de zomer fiets ik bijna elke dag naar het strand en in de winter pak ik lekker met vriendinnen een biosje of ga ik vaker naar yoga. Ik zou nergens anders willen wonen! Dit zijn de plekken waar ik het allerliefste kom:

ID STORE
Dé winkel waar ik altijd blij en met mooie spullen vandaan kom is toch wel ID Store. Mooie merken met net even wat andere dingen dan je doorgaans tegenkomt. Een fijne plek waar ik altijd weer geïnspireerd raak door de constante vernieuwende elementen die aan de winkel worden toegevoegd. Toch wel mijn lievelingsplek om te komen.

NAOMI’s Haaratelier
Mijn haar vertrouw ik zonder moeite toe aan NAOMI’s haaratelier. Er wordt met hele fijne spullen van Kevin Murphy gewerkt en de sfeer is relaxt. Ik kan er mezelf zijn en ga met mooi en heerlijk geurend haar de deur uit!

VIQH
Je kunt mij altijd vragen om een wijntje te gaan drinken. Ik ben er dol op. Bij Viqh weet ik zeker dat ik een goed wijntje kan uitkiezen en het is altijd leuk zitten. Zowel knus met mijn vriend als gezellig met een groep vriendinnen. Een wijnproeverijtje op zijn tijd is ook heel leuk om te doen.

COLETTE
Op zondag ga ik graag oesters eten bij Colette, dan zijn ze 1 euro per stuk. Maar ook als ik niet weet waar ik wil gaan eten, kies ik graag dit heerlijke restaurant. Genoeg keus en gewoon een toffe plek om te zitten.

NATIVE
Als ik met vriendinnen afspreek om koffie te gaan drinken, dan is dit bij Native. De heerlijkste koffie als je het mij vraagt. Een lieve, mooie plek met fijne mensen. En natuurlijk middenin de Vijfhoek en dat is vooral als je buiten zit, prima toeven.

GLOW Studio (YOGA)
Ik ben sinds kort weer begonnen met yoga en dit doe ik bij GLOW Studio. Ik vind het fijn dat ik kan kiezen uit een les waar ik op dat moment zin in heb; een rustige yin les of juist een wat actievere flow. Ze bieden dit ongeveer op hetzelfde tijdstip aan en dat is prettig. Na werk of juist aan het begin van mijn weekend. De lessen worden naar mijn mening ook goed gegeven. Heerlijk! Naast het hardlopen door Elswout is dit een hele goede tegenhanger.

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!