Grote kans dat jullie deze blog kennen: Yourlittleblackbook.me. Dit travel- en lifestyleblog staat vol tips over de leukste plekken in Amsterdam, maar ook de rest van de wereld. Anne de Buck is founder van de site en heeft inmiddels alweer haar derde boek uitgebracht: Staycation. Dit keer vol tips over de leukste steden van Nederland. Mag Haarlem natuurlijk niet ontbreken 🙂 In het boek staan ook wat tips van ons, en natuurlijk de favo hotspots in Haarlem van Anne. Extra leuk: ze deelt haar Staycation tips ook hieronder met ons!

Staycation-hotspots

LOGEREN

Boutiquehotel Staats 

Het nieuwste en daarmee ook direct het mooiste boetiekhotel van Haarlem is zonder twijfel Staats dat gevestigd is in een oud schoolgebouw. Hier logeer je in één van de 21 uniek ingerichte kamers, zowel qua kleur als qua interieur. In het hotel vind je ook leer/werk restaurant De Ripper met een al even Instagram-waardig interieur als de rest van het hotel.
Ripperdastraat 13AMeer over Boutiquehotel Staats >

ETEN & DRINKEN

Mica

Mijn favoriete koffiebar in Haarlem! Door de inrichting, de lekkere taartjes en matcha lattes. Tip: ook een aanrader voor ontbijt en lunch.
Kleine Houtstraat 103 –  Meer over Mica >

Bistrobar Indonesia 

Mis je de geur en smaken van Indonesië? Ga dan tafelen bij Bistrobar Indonesia, ontstaan uit een samenwerking met Ron Blaauw van Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk (ook een aanrader overigens!). Op het menu authentieke smaken, maar dan wel op hoog culinair niveau en in een modern interieur.
Zijlstraat 49Meer over Bistrobar Indonesia >

SHOPPEN

Olivia & Kate

Elke week komt er nieuwe collectie binnen en vind je hier de mooiste musthaves van dit moment. Betaalbaar en in veel verschillende stijlen om met elkaar te mixen. Behalve voor fashionable kleding ben je hier aan het goede adres voor lifestyle items: notitieboekjes, sieraden, kussens, fotolijstjes, kaarten en nog heel veel meer.
Anegang 48 –  Meer over Olivia & Kate >

 

 

DOEN

Sluit je staycation in Haarlem af met een dagje strand in Bloemendaal. Heerlijk in de zomer, maar minstens net zo fijn om in het najaar of de winter uit te waaien met het geluid van de golven op de achtergrond.

 

OVER ANNE DE BUCK

Anne de Buck is ondernemer en founder van Nederlands grootste travel- en lifestyle blog Yourlittleblackbook.me en het nieuwe platform Travelkids.co voor ouders met wanderlust. Als professioneel travelblogger is ze ruim 150 dagen per jaar op reis naar droombestemmingen over de hele wereld van Sri Lanka tot Maastricht en van Rotterdam tot Kaapstad. In 2016 verschenen van haar Wanderlust en De Amsterdam City Guide.

Website: www.yourlittleblackbook.me/nl/
Instagram: instagram.com/yourlbb & instagram.com/travelkids.co
Facebook: facebook.com/yourLBBHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!