Natuurlijk weten wij ook: Valentijn wordt tegenwoordig commercieel helemaal uitgebuit zodat winkels en merken een slag kunnen slaan tijdens de internationale dag van de liefde. En toch, elk jaar weer schiet het door mijn hoofd; gaan we nog wat leuks doen met Valentijn? Moet ik nog wat leuks kopen? Zal ik wat liefs krijgen? En voor alle lezers die willen weten wat nou leuk is om te doen met je lief in Haarlem, volgt hier een fijn lijstje!

Een wandeling door het romantische en prachtige Elswout
Het is een stuk uit de richting, maar niet minder de moeite of juíst de moeite waard, om naar Elswout te fietsen of met de auto naartoe te rijden (zelfs met OV via station Overveen goed te bereiken). Een prachtig stuk natuur en erfgoed om een frisse neus te halen. Het biedt de mogelijkheid om, zo lang of zo kort als je wil, een wandeling te maken in een hele mooie en romantische omgeving. Genieten en goede gesprekken gegarandeerd.

Warme chocolademelk (of koffie) bij Native met een stuk taart om te delen
In de Vijfhoek waan je je bij voorbaat al in romantische sferen. Als je even lekker bij wil kletsen met je lief, zit je bij Native goed. Altijd fijne mensen in de bediening en een knusse maar niet te stille plek. Genoeg keus uit overheerlijke taarten voor bij je warme chocolademelk of koffie. Ook een spelletje is een optie om te doen!

Samen shoppen bij Drifter
Als je ervan houdt om samen met je lover te shoppen, ben je bij Drifter aan het goede adres. Mooie, bijzondere merken en mooie spullen. Ook belangrijk,: de service is goed en persoonlijk advies krijg je, als je wil. Op je gemak koop je hier kleding voor hem en haar. Vergeet niet de lekkere luchtjes van Bon parfumeur te testen!

Een heerlijke kaasplank samenstellen bij de Kaaskampanje, voor thuis
Een kaasplank samenstellen om deze vervolgens onder genot van een drankje thuis te verorberen, het kan bij Kaaskampanje. Je geeft in principe gewoon door waar je van houdt, proeft hier en daar een stukje kaas en de rest gaat vanzelf. Dit kan niet mis gaan.

Gewoon lekker lunchen bij Frenchie
Mocht je trek hebben gekregen dan is de lunchkaart bij Frenchie een aanrader. Lekker eten in een ontspannen setting. Ongedwongen lunchen in een fijn pand en op een centrale locatie.

Een filmpje pakken bij Filmschuur
Ja, wat zou Valentijn zijn zonder een biosje pakken met z’n twee? Als je net even wat anders wil is de Filmschuur een hele leuke plek. Er draaien films die bekend zijn bij het grote publiek maar ook verrassende, art-house films. Net waar jij en je lief zin in hebben. Na afloop is het gezellig om hier een drankje te doen!

Vier de liefde bij Wigbolt
Om toch een speciaal drankje te doen om te liefde te vieren is Wigbolt een goede keus. Hier worden de cocktails voor je neus gemaakt en dat is op zich al een feestje. Een leuke afsluiter van de dag van de liefde!

Woon je in of vlakbij Hoofddorp?
Check dan even 10x valentijnsarrangementen in Hoofddorp >>Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!