Aan het einde van het jaar blikken wij traditiegetrouw terug. Dit keer: de leukste winkels die in 2016 geopend zijn. Ken je ze allemaal?

new-shops-2016

OU. Boutique
Deze dames- en kinderboetiek met unieke items is bekend uit de 9 straatjes Amsterdam. Sinds een paar maanden ook in Haarlem, in de Kruisstraat. Zijn wij blij mee. In de shop vind je ook een juicebar van JuiceBrothers.
Meer OU. >

OU Haarlem08

Foof shoes
De dames van Foof openden een jaar geleden al een dames- en kinderwinkel. Dit jaar kwam daar Foof shoes bij. Met, zoals de naam al verraad, schoenen! Beide Foof winkels zijn te vinden in de gezellige Kleine Houtstraat.
Meer Foof shoes >

foof-shoes-haarlem-03

Tea my dear
Thee, wie is er niet gek op? Bij het nieuwe Tea my dear vind je een enorme selectie aan theeën en alles wat erbij hoort zoals mooie kannen, kopjes en cupcakes.
Meer Tea my dear >

Tea my dear Haarlem05

ONS: kleding en kapper
De meiden van ONS combineren kapsalon en kledingwinkel in een. Kapster Noami maakt van je haar weer een geweldig kapsel, en Ceóni verkoopt hier haar eigen kledinglabel Karel&Kees. Een creatieve plek in de Schagchelstraat.
Meer ONS >

ONS-Haarlem-11

Number Nine lifestylestore
Deze winkel mag een succes genoemd worden. Na twee winkels in de Kleine Houtstraat opende Number Nine dit jaar haar derde shop: de lifestylestore. Zoals wij van Number Nine gewend zijn veel kleding met Scandinavische touch, maar ook leuks voor in huis.
Meer Number Nine lifestylestore >

Number-Nine-Lifestylestore-Haarlem-7

Miss Bloem
Een bloemenwinkel, maar dan origineel en persoonlijk. Miss Bloem herself, Pauline, creëert prachtige boeketten en verkoopt mooie planten. Je kunt hier ook terecht voor bloemenabonnementen.
Meer Miss Bloem >

miss-bloem-haarlem-2

Pierre: chocolaterie en ijssalon
Deze chocolaterie ging groter dit jaar, in een nieuw pand. De chocola is hier al niet-te-doen lekker, maar nu er ook ijs bijgekomen is kun je deze winkel helemaal niet meer overslaan.
Meer Pierre >

Chocolaterie Pierre Haarlem07

Gnoomdesign
Altijd lastig, leuke cadeaus scoren voor een baby of peuter. Met de komst van Gnoomdesign is dat probleem opgelost. Zij verzamelen de meest originele merken voor de kleinsten onder ons. Ideaal voor kraamcadeaus of jonge moeders!
Meer Gnoomdesign >

Gnoomdesign-leukste-kinderwinkels-Haarlem

Petit Depot
Een atelier en winkel in de Vijfhoek waar drie creatieve ondernemers leuke hebbedingetjes verkopen. Met vintage vondsten, sieraden, kinderkleding en meer.
Meer Petit Depot >

Petit Depot-22

Bij Saar Thuis kids
Naast de winkel voor volwassenen heeft Bij Saar Thuis nu ook haar eigen kidsboetiek met kinderkleding voor kinderen van 0 tot 14 jaar van leuke en hippe merken. Ook voor rugtasjes, bestek, petten, slabbetjes, en ander leuks kun je hier terecht.
Meer Bij Saar Thuis Kids >

Bij-Saar-Thuis-Kids-Haarlem-15

WUNDRBAR: vintage en koffie
Net open in het Raaksgebied. Bij WUNDRBAR vind je toffe vintage tweedehands meubels, kleding en kunst. Tussen het shoppen door kun je hier ook smullen van een kop koffie.
Meer WUNDRBAR >

wundrbar-haarlem-07

My Deer’s
Deze lifestyle en interieur winkel heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment met kunst, planten, design, sieraden, keramiek, boeken en interieur- en lifestyleproducten. Het is een genot voor het oog.
Meer My Deer’s >

my-deer-art-shop-haarlem-03

Minimarkt
Deze conceptstore voor families zit in een geweldig pand. Lekker ruim en dus genoeg plek voor een treinbaan, een koffiehoek, een kinderkapper en natuurlijk heel veel spullen voor kinderen.
Meer Minimarkt >

minimarkt-haarlem-06

Woonwinkel La Folie
Een plek waar jij en je huis blij van worden. Eigenaresses Anne en Linda verkopen hun eigen labels, planten en zelfgemaakte poefen en kussens uit Marokko, maar ook producten van anderen creatieve ondernemers. Ze helpen je ook met interieuradvies.
Meer La Folie >

la-folie-haarlem-01

Vintage Curators
De hekkensluiter van dit lijstje is net open. In de Kleine Houtstraat vind je geweldige vintage vondsten.
Meer Vintage Curators >

vintage-curators-haarlem-11

Haarlemse nieuwtjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!