Lekker bij een koffietentje zitten, je laptop open klappen en werken zie je steeds vaker! Dat is natuurlijk ook veel leuker dan thuis zitten of op kantoor. Wel zo handig als er dan goede Wifi is en genoeg stopcontacten voor je laptop. Wij hebben de leukste hotspots waar je kan werken in Haarlem voor je op een rijtje gezet die hier allemaal aan voldoen!

Wolkers
Op de hoek van het Spaarne en de Gedempte Oude Gracht. De sfeer bij Wolkers is huiselijk en de inrichting een beetje vintage. Heerlijk, niet duur eten en goede koffie. De stopcontacten en Wifi laten je nooit in de steek. Het is hier heerlijk licht. Heel fijn sfeertje, wij zijn hier vaak te vinden!
Meer over Wolkers >


Wolkers

Vooges Centraal
Deze hotspot voor de hele dag ligt pal naast Haarlem station. Vooges is heel ruim, met veel ramen en vooral genoeg tafels om aan te zitten. Flexwerken is hier heel normaal, sterker nog: ze juichen het toe. De Wifi is uitstekend. Ook fijn: op de kaart goeie koffie en ander lekkers. Er is ook een grote leestafel, en zelfs banken bij de open haard.
Meer Vooges >


Vooges Centraal

Coffee Star
Dit is het bibliotheek cafe. Midden in het centrum en toch heerlijk rustig. Er zijn een paar tafels. Uiteraard met wifi en stopcontacten. Lekkere koffie, tosti’s en taartjes. Met mooi weer kan je buiten zitten. Erg fijn hier: geen pratende mensen, vrij rustige plek.
Meer Coffee Star >


Coffee Star

Vascobelo
Deze brasserie zit in de Zijlstraat, midden in de stad dus. Het is een knusse plek, en doordat er twee verdiepingen zijn en een tuin is er genoeg ruimte. Flexwerkers zijn hier welkom. Er staat een fijn muziekje aan en op de kaart veel lekkers zoals de Vascobelo koffie, croissantjes, eitjes en speciale broodjes. Wil je wat meer rust? Ga dan boven zitten.
Meer Vascobelo >


Vascobelo

Cleeff
In de Kleverparkbuurt, dus net buiten het centrum, maar hij mag niet ontbreken in dit lijstje. Cleeff zit op een hoek waardoor er veel licht is. Het is altijd bruisend bij Cleeff, maar toch ook heel fijn werken. Er zijn stopcontacten, goede wifi en een fijne kaart.
Meer Cleeff >


Cleeff

Mica coffee bar
Een kleine coffee bar in de Kleine Houtstraat. Met heerlijke gezonde maar lekkere huisgemaakte taartjes en een lekkere lunch. Er is hier heel veel vegan, dus voor de vegan flexwerker onder ons helemaal top om te zitten! Je zit er heel rustig, er is goede wifi en er zijn stopcontacten. En de prachtige inrichting inspireert ook nog eens!
Meer over Mica Coffee Bar >


Mica coffee bar

Mama Gaia
Mama Gaia ken je inmiddels vast wel als lunchplek en restaurant. Maar je kan hier ook perfect werken en de lekkere lunch is dan weer mooi meegenomen. En hier kom je altijd wel andere harde werkers tegen.
Meer over Mama Gaia >


Mama Gaia

Yoghurt Barn
De Yoghurt Barn in de Kruisstraat mag natuurlijk niet ontbreken op dit lijstje. Als je hier heen gaat zal je vast niet de enige zijn die aan het flexwerken is. Een lekkere yoghurt of overnight oats erbij met koffie of thee en je kan er zo een paar uur tegenaan!
Meer over de Yoghurt Barn >


Yoghurt Barn

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!