Het einde van 2015 is aangebroken, dus tijd om terug te blikken. Dat doen wij met lijstjes, we zijn er dol op! Nu op een rij de leukste nieuwe winkels in Haarlem. Shoppen doe je hier, met weer veel originele, verrassende en toffe nieuwe shops.

New-shops-2015

FOOF: kledingwinkel & hang-out
Een stoere shop in authentiek pand in de Kleine Houtstraat gerund door de zussen Tessa en Bibi. Niet alleen dames- en kinderkleding maar ook koffie, (woon)accessoires, ontbijt en lunch. Veel Scandinavische merken, heerlijk! FOOF is een echte beleving.
Meer over FOOF >

Foof Haarlem

Les Deux Frères
Na twee succesvolle winkels in Amsterdam sinds dit jaar ook in Haarlem, in de Kruisstraat. Les Deux Frères is een herenmodezaak en initiatief van de twee broers Matthieu en Alain. Met diverse stijlen voor verschillende leeftijden. Een mooie shop met veel persoonlijke aandacht. Mannen; lekker in 1 winkel klaar!
Meer Les Deus Frères >

Les-Deux-Freres-Haarlem-2

Mashed: stoere conceptstore
Deze stoere conceptstore in de Kleine Houtstraat is de plek om originele cadeaus te scoren of leuks voor jezelf. Van tassen tot boeken, servies, planten, accessoires en kleding. Met veel nog niet zo bekende merken. Er is ook koffie!
Meer over Mashed >

Mashed-conceptstore-Haarlem-5

Lumière: voor mannen en vrouwen
Pas net open in de Gierstraat. Bij Lumière verkopen ze dames- en herenkleding. Veel Scandinavische merken in een mooi en prettig pand. Ook kleding voor dames van Michelle Hoek uit Haarlem, bestaande uit unieke items.
Meer over Lumière >

Lumiere-Haarlem-6323

Bij Saar Thuis
Eerst als pop-up store, maar sinds dit jaar heeft Bij Saar Thuis een vast locatie in de Zijlstraat. Bij Saar vind je kinder- en dameskleding. Maar ook sneakers, accessoires en leuks voor in huis. Fijne merken en een fijne winkel!
Meer Bij Saar Thuis >

Bij-Saar-Thuis-Haarlem-2

NYHAVN: duurzame conceptstore
Naast mooie spullen kun je hier terecht voor lunch, koffie en workshops. Een veelzijdige shop dus. Alles bij NYHAVN is duurzaam. In de grote ruimte een mix van tweedehands items, Fair Trade of bewuste producten. Het assortiment bestaat uit originele accessoires, fair fashion, verzorgingsproducten, meubels en kunst.
Meer over NYHAVN >

NYHAVN-Haarlem-6

Olala chocola
Chocola is altijd goed (en lekker)! Bij Olala Chocola helemaal. In een mooi oud Haarlems pand aan de Gedempte Oude Gracht scoor je allerlei soorten chocola en ook leuke cadeaus. Er zijn ook chocoladeworkshops. Krijg je al trek?
Meer over Olala >

Olala-Haarlem-4

Trendrecipe: mode en wonen
Deze shop doet ons modehart sneller kloppen. Betaalbare kleding en accessoires voor mannen en vrouwen van veel Australische merken (zoals NanaJudy, Evil Twin, Golie), jonge designers, maar ook uit Parijs (Zara prijzen!) en schoeisel. Je kunt hier ook terecht voor funky meubels en woonaccessoires.
Meer over Trendrecipe >

TrendRecipe-Haarlem-2

DPRTMNT: kunst & wonen
Een ‘wonderwarenhuis’ aan de Gedempte Oude Gracht. Prachtig pand met een combinatie van kunst, (woon)accessoires en klein meubel. Het is genot om hier rond te struinen.
Meer DPRTMNT >

DPRMT-Haarlem-5

Meer lijstjes? Bekijk ze hier >

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!