Haarlem bruist, dus wij bloggen wat af in een jaar. Er was veel te beleven, en de een na de andere hotspot opende haar deuren. Welke blogs lazen jullie het meest? Dit zijn de 10 meest populaire blogs van 2015!

Populairste-blogs-2015

The Louisiana
Deze hotspot is geïnspireerd op de eet-, drink- en muziekcultuur van New Orleans. Daar houden wij Haarlemmers van! Een laid back sfeer en heerlijke verse kreeft. Ook ‘s avonds laat een feest, de avonden zijn hier lang en lekker met goede cocktails.
Meer over The Louisiana >

The-Louisiana-Haarlem-4

Het Veerkwartier
Haarlemmers stonden te trappelen voor een nieuw buitenpaviljoen. Dat blijkt maar weer, want deze blog werd massaal gelezen. Het Veerkwartier aan de Veerplas is het hele jaar door open. Er is muziek, lekker eten, creativiteit, workshops en meer. De hele dag een aanrader, frisse neus gegarandeerd!
Meer over Het Veerkwartier >

Het-Veerkwartier-Haarlem-26

Stach
Precies een jaar geleden opende Stach in Overveen, een superieure eetwinkel met New York style burgers! Zie Stach als een buurtwinkel van deze tijd, met dagverse producten en kant-en-klaar maaltijden. In Amsterdam al jaren een succes, en nu ook hier.
Meer over Stach >

Stach-Overveen-4

Fortuyn
Van dezelfde eigenaren als het succesvolle Dodici, dus wij keken enorm uit naar de komst van Fortuyn. Niet onterecht, want deze lunch/diner/borrelplek is een aanrader. Het mooiste uitzicht over de Grote Markt (met terras), een stoere inrichting en heerlijk eten bereid in de beroemde Josper oven.
Meer over Fortuyn >

Fortuyn Haarlem

Homestock Limited editions
Deze woonwinkel vol hippe buitenkansjes heeft Haarlem omarmd. Dit jaar breidde Homestock uit met een extra verdieping en een coffeebar in de shop. Het aanbod wisselt snel, is scherp geprijsd en een mix van tweedehands en mooie merken.
Meer over Homestock >

Home Stock limited editions Haarlem 7

George Zandvoort
In 2014 opende deze strandtent met zwembad in Zandvoort. Met de sfeer van Zuid Frankrijk en de kaart van een bistro. Inmiddels heeft George 2 zwembaden en in de warme maanden weet het grote publiek deze plek te vinden. In de winter is George dicht, dus ga vooral in het voor- of najaar, dan is het goed vertoeven.
Meer over George >

George-No-5-Zandvoort-5

By Lima
Dit adresje kan de hele dag, van 8 uur ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds, voor ontbijt, lunch, koffie, taartjes, high tea en zelfs borrel. Alles heerlijk en eerlijk. Suikervrij, en ook degene die glutenvrij eten kunnen hier terecht. De smaak is er niet minder om en de uitstraling ook niet. Een gezellige hotspot!
Meer over By Lima >

By-Lima-Haarlem-7

Toost
Het hippe Toost aan het Spaarne kan voor ontbijt, lunch, diner en borrel. De kaart is back to basic in een chique jasje, betaalbaar en kwalitatief goed. Toost is knus en fijn ingericht en ligt top aan het water.
Meer over Toost >

Toost-Haarlem-5

Effen Grijs
Nu bijna een jaar open, en een echte aanwinst! De inrichting is fris, strak en open. Effen Grijs zit in een gezellig niet te groot pand. Maar vooral: het eten is van goede kwaliteit en ook nog eens heel betaalbaar. Elke maand een nieuwe kaart vol gerechten met een ‘twist’.
Meer over Effen Grijs >

Effen-Grijs-Haarlem-2

Meer lijstjes? Bekijk ze hier >

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!