Eten genoeg met kerst, maar lekker eten is ook met oudejaarsavond heel fijn. Enige is: veel restaurants zijn dicht. Op verzoek van veel van jullie daarom een lijstje met leuke restaurants die wel open zijn op 31 december.

ML Haarlem
Ze hebben ook dit jaar weer hun Michelin ster weten te houden, hier eet je dus op niveau! De gezellige bistro van ML is open, en doorschuiven naar de bar kan ook. Midden in het centrum en een prachtige locatie. De keuken is open tot 21 uur en de bar tot 22 uur.
Meer ML >

Café de Zwaan
Het tegenovergestelde van de vorige, De Zwaan is namelijk een oergezellig cafe waar je ook kan eten. Ga bijvoorbeeld voor een biefstuk of kipsate met friet. Ze zijn tot 19:30 open.
Meer info >

Governor
De nieuwste telg uit dit rijtje. Ze zijn namelijk pas net open. Dit restaurant aan de Oude Groenmarkt is heel sfeervol ingericht en ook heel comfortabel: ruim, goede stoelen en geweldige akoestiek. Het menu is Frans met een twist. Je eet hier lekker voor een goede prijs. Ook veel vegetarische opties.
Meer Governor >

Louisiana Lobstershack
Bij deze cocktailbar en grill is de sfeer ‘laid-back’ en op het menu uiteraard kreeft en lekker vlees. Op oudejaarsavond is er een speciaal menu met verse krab, kreeft en USA meats. Tot 23 uur.
Meer info >

Restaurant Parck
In het Frederikspark met gezellige lichtjes buiten ligt Parck. Ruim opgezet, gezellige sfeer en goed betaalbaar eten. Op de kaart klassieke gerechten met een moderne twist. Ze zijn tot 23 uur open.
Meer Parck >

Zocher
Dit restaurant zit onder het Carlton Square hotel op het Houtplein. Modern ingericht met moderne accenten. Er is plek genoeg en op de kaart voor ieder wat wils. Open tot 22 uur.
Meer Zocher >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké