Samenwerken

Haarlem City Blog is de grootste blog van Haarlem. Al sinds 2012 weet men ons te vinden voor betrouwbare, persoonlijke tips en weetjes over de stad en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van hotspots en events. Haarlem City Blog is een alom bekend begrip.

Als je op zoek bent naar het ideale publiek om kennis te laten maken met jouw evenement, organisatie of bedrijf in Haarlem (of omstreken), dan zit je bij Haarlem City Blog goed. Nergens anders vind je zo’n relevante doelgroep als de onze. De volgers van Haarlem City Blog komen voornamelijk uit de omgeving, zijn actief en proberen graag nieuwe dingen uit. De leeftijd van onze volgers ligt voornamelijk tussen de 20 en 50 jaar.

Voordat we iets delen op onze blog of de sociale media, wordt er wel eerst een strenge selectie gemaakt. We selecteren alleen content die ook daadwerkelijk past bij ons concept en onze kernwaarden. Ook accepteren we maar een beperkt aantal samenwerkingen per maand. Zo voorkomen we dat we een ‘reclameblaadje’ worden.

Pas jij bij ons? Stuur ons dan gauw een mail! 

 

Grote Kerk Bavo

 

Cijfers

Haarlemcityblog.nl heeft maandelijks 50.000 tot 70.000 bezoekers en ruim 85.000 pageviews. De totale doelgroep is 20 tot 70 jaar, man en vrouw.

Volgers op Social Media
Instagram: 31.900
Facebook: 21.500 (200.000 maandelijks bereik)
Twitter: 3.000
Pinterest: 1.200

Peiling: februari 2022

Dagelijks krijgen wij enthousiaste reacties van lezers. Naar aanleiding van onze blogs hebben zij een winkel of evenement bezocht, gegeten in een restaurant of een drankje gedronken in een nieuwe bar. Ook van eigenaren krijgen wij dit te horen, hun plek wordt druk bezocht naar aanleiding van een artikel. Wij houden altijd interactie met onze lezers, en reageren dus op vragen en reacties.

 

Adverteren Haarlem

 

Doelgroep

Nergens anders in Haarlem vind je zo’n relevante doelgroep als de onze. De volgers van Haarlem City Blog komen voornamelijk uit de omgeving, zijn actief en proberen graag nieuwe dingen uit. De leeftijd van onze volgers ligt voornamelijk tussen de 20 en 50 jaar. Ze zijn geïnteresseerd in lekker eten en drinken, zorgen goed voor zichzelf en gaan er graag op uit. Een groot gedeelte heeft kinderen, dus is er ook graag van op de hoogte wat er voor de kleintjes te beleven is in Haarlem!

 

Adverteren Haarlem

 

Samenwerken

Adverteren of met ons samenwerken kan op diverse manieren:

 

Advertorial
Via Google komen veel gebruikers terecht op Haarlem City Blog. Om voor langere termijn online zichtbaarheid te krijgen, werkt een blog erg goed. Haarlem City Blog schrijft dan in eigen woorden een advertorial blog over jouw bedrijf/organisatie. De inhoud van de tekst kan samen met jou worden bepaald, maar moet natuurlijk wel passen bij onze kernwaarden. De advertorial wordt voor publicatie geoptimaliseerd voor de zoekmachines (SEO). Zo blijft de blog na publicatie altijd goed vindbaar in Google, waardoor elke maand nieuwe bezoekers bij de blog en bij jou terechtkomen. In de eerste weken staat de blog op de homepage van Haarlem City Blog. Later blijft de blog ook op de website goed vindbaar.

Voor de blog komen we zelf foto’s maken, tenzij er al passende foto’s beschikbaar zijn. Daarnaast plaatsen wij de blog en foto’s gratis door op onze socialmediakanalen, zoals Instagram en Facebook.

 

Mooie Boules Haarlem

 

Banner
De website van Haarlem City Blog wordt bezocht door veel bezoekers uit Haarlem en omgeving. Door middel van een opvallende banner met een call-to-action op de homepage van Haarlem City Blog wordt de bezoeker direct getriggerd, wat uiteindelijk leidt tot conversie. De link in de banner kan verwijzen naar een blog, maar ook naar een website.

 

Socialmediapakket
Niet alleen op de website, maar ook op de sociale media van Haarlem City Blog wordt een groot publiek bereikt. Bij kortlopende acties en/of onderwerpen die relevant zijn op korte termijn, raden we een social-mediapakket aan. Hiermee bereik je op een snelle en efficiënte manier het ideale publiek.

Om een nog groter publiek te kunnen bereiken, is het ook mogelijk om extra budget in te zetten op de promotie van de postings. Dit wordt uitgevoerd door een expert op het gebied van socialmedia-advertenties.

 

Pip Deli

 

Fotografie
Professionele mediacontent is vandaag de dag grotendeels visueel. Niet gek, want met beeld kun je veel overbrengen. Het is de eerste indruk voor een potentiële klant / gast, een manier om je doelgroep vaker bij je bedrijf te betrekken en om meer mensen enthousiast te maken over je producten of diensten. Dat kan bijvoorbeeld met:

  • Foto’s van je producten / diensten
  • Foto’s van je personeel (bedrijfsportretten)
  • Foto’s van je gehele bedrijf (beeldenbank)

Goede foto’s komen altijd van pas. Op je website, op je sociale media, op drukwerk en meer. Ze vertellen het verhaal van jouw bedrijf en geven je een professionele uitstraling.

 

 

Online marketing
Online marketing is belangrijker dan ooit. Niet alleen voor je huidige doelgroep, maar ook om nieuwe mensen aan te trekken. Dit doe je door prikkelende, inspirerende content te maken en actief te blijven op sociale media.

Heb je zelf geen tijd of weet je niet waar je moet beginnen? Dan helpen we je graag. Sociale media is onze specialiteit, dus je bent aan het juiste adres.

We maken elke maand voor jouw bedrijf of organisatie een serie high res foto’s en aan de hand daarvan een kant-en-klare contentkalender met representatieve foto’s en teksten. Je kunt de posts vervolgens plaatsen op de momenten dat het jou uitkomt of zelfs online inplannen. Op die manier hoef je geen marketeer aan te nemen, maar houd je je socials wel up-to-date. Verder staan we altijd klaar om je advies te geven over je eigen content.

 

House of Pancakes pannenkoeken Schagchelstraat

 

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Mail ons voor een vrijblijvend voorstel of meer informatie via info@haarlemcityblog.nl!