Samenwerken

Haarlem City Blog is met haar 50.000 – 70.000 bezoekers per maand de grootste onafhankelijke stadsblog van Haarlem. Al sinds 2012 weet men ons te vinden voor betrouwbare, persoonlijke tips en weetjes over de stad en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van hotspots en events. Veel nieuwe en bestaande bedrijven weten ons te vinden wanneer ze op zoek zijn naar een platform om te presenteren wie ze zijn en wat we doen. En wij geven ze dat podium met liefde!

Als je op zoek bent naar het ideale publiek om kennis te laten maken met jouw evenement, organisatie of bedrijf in Haarlem (of omstreken), dan zit je bij Haarlem City Blog goed. Onze volgers komen voornamelijk uit de omgeving, zijn actief, hebben stijl en proberen heel graag nieuwe dingen uit. Hun leeftijd ligt voornamelijk tussen de 25 en 50 jaar.

Voordat we iets delen op onze blog of de sociale media, kijken we natuurlijk eerst of we een goede match zijn. We gaan de samenwerking pas aan als we zeker weten dat we bij elkaars concept en kernwaarden passen, want daar hebben we beiden uiteindelijk het meest aan. Ook plaatsen we maar een beperkt aantal samenwerkingen per maand. Zo voorkomen we dat we een ‘reclameblaadje’ worden.

Pas jij bij ons en wij bij jou? Stuur ons dan gauw een mail! 

 

Mogelijkheden

 

Cleeff Frans Hals

 

Cijfers

Haarlemcityblog.nl heeft maandelijks 50.000 tot 70.000 bezoekers en ruim 85.000 pageviews.

Volgers op Social Media
Instagram: 36.800
Facebook: 21.500 (200.000 maandelijks bereik)

Peiling: augustus 2023

Dagelijks krijgen wij enthousiaste reacties van lezers. Naar aanleiding van onze blogs hebben zij een winkel of evenement bezocht, gegeten in een restaurant of een drankje gedronken in een nieuwe bar. Ook van eigenaren krijgen wij dit te horen, hun plek wordt druk bezocht naar aanleiding van een artikel. Wij houden altijd interactie met onze lezers, en reageren dus op vragen en reacties.

 

Felien Bar Bistro Haarlem

 

Doelgroep

Nergens anders in Haarlem vind je zo’n relevante doelgroep als de onze. De volgers van Haarlem City Blog komen voornamelijk uit de omgeving, zijn actief en proberen graag nieuwe dingen uit. De leeftijd van onze volgers ligt voornamelijk tussen de 25 en 50 jaar. Ze zijn geïnteresseerd in lekker eten en drinken, zorgen goed voor zichzelf en gaan er graag op uit. Een groot gedeelte heeft kinderen, dus is er ook graag van op de hoogte wat er voor de kleintjes te beleven is in Haarlem!

 

Pip Deli

 

Fotografie

Professionele mediacontent is vandaag de dag grotendeels visueel. Niet gek, want met beeld kun je veel overbrengen. Het is de eerste indruk voor een potentiële klant / gast, een manier om je doelgroep vaker bij je bedrijf te betrekken en om meer mensen enthousiast te maken over je producten of diensten. Dat kan bijvoorbeeld met:

  • Foto’s van je producten / diensten
  • Foto’s van je personeel (bedrijfsportretten)
  • Foto’s van je gehele bedrijf (beeldenbank)

Goede foto’s komen altijd van pas. Op je website, op je sociale media, op drukwerk en meer. Ze vertellen het verhaal van jouw bedrijf en geven je een professionele uitstraling.

 

 

Online marketing

Online marketing is belangrijker dan ooit. Niet alleen voor je huidige doelgroep, maar ook om nieuwe mensen aan te trekken. Dit doe je door prikkelende, inspirerende content te maken en actief te blijven op sociale media.

Heb je zelf geen tijd of weet je niet waar je moet beginnen? Dan helpen we je graag. Sociale media is onze specialiteit, dus je bent aan het juiste adres. We maken elke maand voor jouw bedrijf of organisatie een serie high res foto’s en aan de hand daarvan een kant-en-klare contentkalender met representatieve foto’s en teksten. Je kunt de posts vervolgens plaatsen op de momenten dat het jou uitkomt of zelfs online inplannen. Op die manier hoef je geen marketeer aan te nemen, maar houd je je socials wel up-to-date. Verder staan we altijd klaar om je advies te geven over je eigen content.

 

House of Pancakes pannenkoeken Schagchelstraat

 

Geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Mail ons voor een vrijblijvend voorstel of meer informatie via info@haarlemcityblog.nl!