Met zo veel mooie winkels in één stad zou je haast vergeten dat je ook (of misschien wel juist!) in Haarlem geweldig goed vintage en tweedehands kunt shoppen. Maar waar precies? Dat hebben wij voor je op een rijtje gezet.

 

VIND Lifestyle

Je loopt VIND Lifestyle in de Koningstraat niet makkelijk voorbij – gelukkig maar! Buiten staan de rekken met unieke kledingstukken al voor je klaar en eenmaal binnen kijk je je ogen uit. Naast vintage (kinder)kleding kun je bij VIND ook terecht voor een knipbeurt of persoonlijk stijl- of kleuradvies. Zoek je iets unieks, dan ben je hier aan het juiste adres.
Koningstraat 37A – Meer over VIND Lifestyle >

 

Jutka & Riska

Jutka en Riska vind je in de Grote Houtstraat met een mooi licht pand, waar je zo even naar binnenloopt. Ze hebben verschillende merken zoals Numph, Mimic, Selected Femme en Supertrash, maar ook vintage, eigen design, items van jonge designers en andere verborgen schatten.
Grote Houtstraat 160 – Meer over Jutka&Riska >


Jutka & Riska

 

Vintage Curators

Met een eigen pand in de Kleine Houtstraat verkopen ze mooie, vintage kleding en spullen, hebben ze een atelier en organiseren ze workshops! ‘Nieuwe’, zelfgemaakte ontwerpen uit bestaande stockstoffen (hoe uniek wil je het hebben!?) hangen tussen de vintagestukken die via verschillende adressen in binnen- en buitenland hun weg naar Haarlem hebben gevonden.
Kleine Houtstraat 20 – Meer over Vintage Curators >


Vintage Curators

 

Stijlloods

Bij Stijlloods aan de Nassaulaan wordt tweedehands dames- en herenkleding van goede kwaliteit verkocht. Daarnaast vind je hier ook veel schoenen, sieraden en (woon)accessoires. Het assortiment wisselt continu en het pand is lekker ruim en fris. Bovendien kun je hier ook zelf artikelen inleveren die twee maanden in de ‘loods’ hangen en waarvan je 40% van de verkoopprijs krijgt als het product verkocht wordt. Win-win!
Nassaulaan 40 – Meer over Stijlloods >


Stijlloods

 

Episode

In de Jansstraat in Haarlem zit Episode. In één van de mooiste panden van onze stad kunnen liefhebbers van tweedehands kleding hun hart ophalen want Episode is de ‘place to be’ als het gaat om unieke en modieuze tweedehands kledingstukken en accessoires.
Jansstraat 52-54 – Meer over Episode >


Episode

 

Eigenwijs

Bij Eigenwijs in de Barrevoetestraat vind je tweedehands merk kinderkleding en houten speelgoed. Elke week wordt de winkel aangevuld met nieuwe items waardoor regelmatig binnenlopen zeker de moeite waard is. En ook nog heel fijn: de kleding bij Eigenwijs ziet er allemaal zo goed als nieuw uit!
Barrevoetestraat 16 – Meer over Eigenwijs >

 

Kat & Ko

Kat & Ko zit aan de Gedempte Oude Gracht en heeft zich gespecialiseerd in tweedehands dameskleding van allerlei bekende merken. Zo hebben ze gangbare merken, maar ook high end merken in de winkel! En alles wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items.
Gedempte Oude Gracht 85 – Meer over Kat & Ko >

 

Belle Elaine

Ook bij Belle Elaine aan de Nassaulaan vind je tweedehands dameskleding van verschillende soorten merken. Daarnaast hebben ze ook diverse accessoires en sieraden! Voor goed advies kan je hier ook terecht, ze hebben zelfs speciale adviesavonden.
Nassaulaan 20 – Meer over Belle Elaine >

 

Paragons

Voor mooie tweedehands kleding en vintage designerstukken hoef je vanaf nu niet ver meer te zoeken. Bij de nieuwe winkel Paragons in de Kleine Houtstraat hangt het er namelijk vol mee. En dan wel echt de mooie items, voor dames en heren. Naast kleding vind je hier ook schoenen en prachtige tassen.
Kleine Houtstraat 60 – Meer over Paragons >

Misschien vind je dit ook interessant:
>> 9x De lekkerste wijnbars in Haarlem
>> 9x de beste hotspots om te werken
>> 10x vegan eten in Haarlem

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké