Met zo veel mooie winkels in één stad zou je haast vergeten dat je ook (of misschien wel juist!) in Haarlem geweldig goed vintage en tweedehands kunt shoppen. Maar waar precies? Dat hebben wij voor je op een rijtje gezet.

VIND Lifestyle
Je loopt VIND Lifestyle in de Koningstraat niet makkelijk voorbij – gelukkig maar! Buiten staan de rekken met unieke kledingstukken al voor je klaar en eenmaal binnen kijk je je ogen uit. Naast vintage (kinder)kleding kun je bij VIND ook terecht voor een knipbeurt of persoonlijk stijl- of kleuradvies. Zoek je iets unieks, dan ben je hier aan het juiste adres.
Adres: Koningstraat 37A
Meer info over VIND Lifestyle >

Jutka & Riska
Jutka en Riska vind je in de Grote Houtstraat met een mooi licht pand, waar je zo even naar binnenloopt. Ze hebben verschillende merken zoals Numph, Mimic, Selected Femme en Supertrash, maar ook vintage, eigen design, items van jonge designers en andere verborgen schatten.
Adres: Grote Houtstraat 160
Meer info over Jutka&Riska >


Jutka & Riska

Vintage Curators
Met een eigen pand in de Kleine Houtstraat verkopen ze mooie, vintage kleding en spullen, hebben ze een atelier en organiseren ze workshops! ‘Nieuwe’, zelfgemaakte ontwerpen uit bestaande stockstoffen (hoe uniek wil je het hebben!?) hangen tussen de vintagestukken die via verschillende adressen in binnen- en buitenland hun weg naar Haarlem hebben gevonden.
Adres: Kleine Houtstraat 20
Meer info over Vintage Curators >


Vintage Curators

Vintage Fabriek
Bij de Vintage Fabriek kan je terecht voor de inrichting van een winkel, woning of kantoor en ben je verzekerd van een uniek design. Alle meubelen en decoratie zijn in de stijl van vintage, industrieel, brocante, rustique of Retro.
Adres: Grijpensteinweg 14
Meer info over de Vintage Fabriek >

Stijlloods
Bij Stijlloods aan de Nassaulaan wordt tweedehands dames- en herenkleding van goede kwaliteit verkocht. Daarnaast vind je hier ook veel schoenen, sieraden en (woon)accessoires. Het assortiment wisselt continu en het pand is lekker ruim en fris. Bovendien kun je hier ook zelf artikelen inleveren die twee maanden in de ‘loods’ hangen en waarvan je 40% van de verkoopprijs krijgt als het product verkocht wordt. Win-win!
Adres: Nassaulaan 40
Meer info over Stijlloods >


Stijlloods

Episode
In de Jansstraat in Haarlem zit Episode. In één van de mooiste panden van onze stad kunnen liefhebbers van tweedehands kleding hun hart ophalen want Episode is de ‘place to be’ als het gaat om unieke en modieuze tweedehands kledingstukken en accessoires.
Adres: Jansstraat 52-54
Meer info over Episode >


Episode

Eigenwijs
Bij Eigenwijs in de Barrevoetestraat vind je tweedehands merk kinderkleding en houten speelgoed. Elke week wordt de winkel aangevuld met nieuwe items waardoor regelmatig binnenlopen zeker de moeite waard is. En ook nog heel fijn: de kleding bij Eigenwijs ziet er allemaal zo goed als nieuw uit!
Adres: Barrevoetestraat 16
Meer info over Eigenwijs >

Kat & Ko
Kat & Ko zit aan de Gedempte Oude Gracht en heeft zich gespecialiseerd in tweedehands dameskleding van allerlei bekende merken. Zo hebben ze gangbare merken, maar ook high end merken in de winkel! En alles wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items.
Adres: Gedempte Oude Gracht 85
Meer info over Kat & Ko >

Belle Elaine
Ook bij Belle Elaine aan de Nassaulaan vind je tweedehands dameskleding van verschillende soorten merken. Daarnaast hebben ze ook diverse accessoires en sieraden! Voor goed advies kan je hier ook terecht, ze hebben zelfs speciale adviesavonden.
Adres: Nassaulaan 20
Meer info over Belle Elaine >

Paragons
Voor mooie tweedehands kleding en vintage designerstukken hoef je vanaf nu niet ver meer te zoeken. Bij de nieuwe winkel Paragons in de Kleine Houtstraat hangt het er namelijk vol mee. En dan wel echt de mooie items, voor dames en heren. Naast kleding vind je hier ook schoenen en prachtige tassen.
Adres: Kleine Houtstraat 60
Meer info over Paragons >

Misschien vind je dit ook interessant:
>> 9x De lekkerste wijnbars in Haarlem
>> 9x de beste hotspots om te werken
>> 10x vegan eten in HaarlemHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!