De geruchtenmachine draait al maanden op volle toeren, en het was even geduld hebben, maar nu is het officieel! De brand new Apple Store opent zaterdag 7 december haar deuren aan de Grote Houtstraat 99 in Haarlem. En dat is weer een mooie aanwinst voor de stad!

apple-store-haarlem

Om 9 uur kan het Apple shoppen beginnen. De opening wordt zoals wij van Apple gewend zijn spectaculair. En omdat het december cadeaumaand is deelt ook Apple uit, want de eerste 1000 bezoekers krijgen een gratis Apple t-shirt! Kan je toch weer hip voor de dag komen.

ingang-apple-store-haarlem binnen-apple-store-haarlem

De nieuwe Apple Store komt in het voormalige pand van kledingwinkel Forecast. Groot genoeg voor deze indrukwekkende winkel, want de ruimte loopt helemaal door van de Grote Houtstraat tot Klein Heiligland. Er is de afgelopen maanden druk verbouwd, tot alleen de voorgevel nog stond. Nu dus af, inclusief echte Geniuw Bar voor support. Daarnaast biedt deze store net als in Amsterdam workshops en 1-op-1 sessies.

Een compleet overzicht van alle workshops vind je hier.

apple-store-haarlem-binnen apple-store-haarlem-2

Dit is natuurlijk goed nieuws voor alle Apple fans. De eerste officiële Apple Store opende een jaar geleden de deuren in het Hirschgebouw op het Leidseplein in Amsterdam, en de winkel is een ervaring op zich. Strak, modern en vol heerlijk ‘speelgoed’. Apple kiest voor Haarlem omdat de producten goed verkopen in onze stad. Wij zijn er klaar voor, laat de Apple madness maar beginnen.

apple-store-haarlem-1 apple-store-ingang

Apple Store
Haarlem
Grote Houtstraat 99
2011 SH Haarlem
Tel: 023 799 3800
www.apple.com/haarlem

Openingstijden:
Ma: 11:00 uur – 18:00 uur
Di, Wo, Vr, Za: 09:00 uur – 18:00 uur
Do: 09:00 uur – 21:00 uur
Zo: 12:00 uur – 17:00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie