Misschien ken je Sanne van enstijl wel van haar blog en Instagram-account. Hier schrijft zij over interieurs, styling, binnenkijkers en haar eigen leven. Dit voorjaar verhuisde zij van de Leidsebuurt in Haarlem naar een oud schoolgebouw in Vogelenzang. Samen met haar man knapte zij dit helemaal op. Ze maakten er niet alleen hun huis, maar ook een B&B (Sleep enstijl) en een winkel (Atelier enstijl). De winkel is vanaf 12 juni 2021 open. 

 

Atelier Enstijl

 

De smaak van Sanne

In de winkel met een enorm hoog plafond vind je mooie Mediterrane spullen. Het is een mix van stijlen, eigenlijk gewoon wat Sanne zelf mooi vindt en hoe zij ook haar eigen huis inricht. Grote rieten lampen, manden, schalen en stoelen. Houten krukjes en bankjes. Grote kleden uit Marrakesh, keramiek, kaarsen en zeepjes. In een enorme kast staan de mooiste producten uitgestald. Alles in stijlvolle rustige kleuren met hier en daar een beetje groen. De winkel is trouwens ook Sanne’s kantoor, want hier ontvangt zij ook klanten voor interieuradvies. 

 

Atelier Enstijl

 

Oude school

Sanne en haar man kochten deze oude school van zijn oom. Stiekem waren ze al jaren verliefd op het pand. Elke keer als ze er langsreden, droomden ze ervan om er ooit te kunnen wonen. En die kans kwam er. Vrienden vonden het best vreemd dat ze ‘helemaal’ naar Vogelenzang verhuisden, terwijl het maar echt een kwartiertje rijden is. Sanne’s kinderen zitten bijvoorbeeld gewoon nog in Haarlem op School. Zelf vindt zij het heerlijk wonen in Vogelenzang, midden in de natuur, op loopafstand van de duinen en dichtbij het strand. 

 

Interieurwinkel Vogelenzang

 

B&B Sleepenstijl

Naast de winkel kun je hier ook overnachten in de B&B Sleep enstijl. Deze is natuurlijk ook weer helemaal ingericht in Sanne’s stijl. Mooie rustige neutrale kleuren, natuurlijke materialen, zachte stoffen. En een badkamer die zo ergens aan de Middellandse zee zou kunnen staan. Vanuit de B&B zit je zo in de Amsterdamse Waterleidingduinen (ingang Panneland of de Oase), fiets je makkelijk naar Zandvoort, Haarlem of Heemstede. En Buitenplaats Plantage zit er vrijwel om de hoek. Echt een lekkere plek voor een weekendje weg in de regio. 

 

 

Contact

Atelier Enstijl
Vogelenzangseweg 63A, Vogelenzang
www.enstijl.com

@atelierenstijl @enstijl @sleepenstijl

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09.00 – 13.00
Vrijdag
09.00 – 12.00
Zaterdag
09.00 – 12.00
Zondag

Gesloten

Kijk voor actuele tijden altijd even op Instagram.

 

Liefs uit Zandvoort, X Kristel

Tekst / Beeld: Liefs uit Zandvoort / Kristel Veerman

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké