Haarlem is een echte bakfietsstad. Geen wonder, want met al die smalle straatjes is een auto vaak gewoonweg onhandig. Maar je moet soms toch van de ene naar de andere kant van de stad, bijvoorbeeld met een hele club (kleine) kids, de labradoodle of een paar overvolle boodschappentassen. De bakfiets is populair en dat is terug te zien in het straatbeeld. De Haarlemse Roger startte daarom Beplakjebak.nl: dé webshop voor bestickering van jouw Urban Arrow! Voor de sier, om ‘m er tussenuit te kunnen pikken op het schoolplein of om ermee reclame te maken voor een bedrijf of organisatie. De keuze is reuze!

 

Beplakjebak.nl bakfiets stickers bestickeringBeplakjebak.nl bakfiets stickers bestickering

 

Collectie

Beplakjebak.nl heeft voor ieder wat wils. In de kant-en-klare collectie vind je veel verschillende prints. Van fleurige bloemen tot luipaardprint en van beroemde kunstwerken tot een chique marmereffect. Alles gratis verzonden! Je kunt je stickers na ontvangst gemakkelijk zelf bevestigen door middel van een aantal eenvoudige stappen. Om je op weg te helpen staat er een handige instructievideo klaar en bij vragen kun je uiteraard terecht bij het Beplakjebak-team.

 

 

Custom

Had je net iets anders in gedachten of wil je graag iets persoonlijks verwerken in het ontwerp? Ook dan kun je bij Beplakjebak.nl terecht. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren, maar als je geen designskills hebt, staat het team van Beplakjebak ook voor je klaar. Het enige wat je dan hoeft te doen is je wensen doorgeven, dus denk aan kleuren, lettertypes, logo’s etc. Mocht je een afbeelding willen gebruiken, dan kun je die (in zo hoog mogelijke resolutie) meesturen. Daarna gaan de bakfietspapa’s aan de slag.

Met het grote oppervlak is de zijkant van je bakfiets natuurlijk ook de ideale plek om reclame te maken. Voor je eigen bedrijf of die van een vriend(in)!

 

Beplakjebak.nl bakfiets stickers bestickering

 

Stad vol stickers

Als bedenkers, ontwerpers en opperplakkers hopen de leden van het Beplakjebak-team dat Haarlem straks schittert van de beplakte bakfietsen. Creativiteit wordt gewaardeerd, dus iedereen die graag iets unieks wil bedenken voor op zijn/haar eigen bakfiets is hier aan het juiste adres. De bakfiets stickers van Beplakjebak zorgen voor wat extra kleur in de stad!

 

 

Zitten je stickers er aan beide kanten op? Lekker bezig! Laad gauw de kids in voor een ritje in de ‘gloednieuwe’ bakfiets! En vergeet niet om een foto of filmpje te maken en Beplakjebak te taggen via @beplakjebak op Instagram. Vinden ze leuk!

 

 

Contact

Beplakjebak
beplakjebak.nl

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Beplakjebak.nl

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!