Aan grote ketens besteden wij eigenlijk nooit veel aandacht, maar soms is de komst van zo’n winkel wel het melden waard. Nu ook! Want Bershka (het jongere zusje van Zara) zit sinds deze maand in Haarlem. Jeeeeh!

Bershka-Haarlem-03

Bershka-Haarlem-01

Bershka is niet alleen het zusje van Zara, ze zitten in Haarlem ook bijna naast elkaar. De Spaanse keten is namelijk neergestreken aan de Grote Houtstraat 85-87 (waar Etos zat). Het pand is lekker groot. Wat je er kunt vinden: dameskleding, sportkleding, mannenkleding en veel accessoires zoals schoenen, tassen en sieraden. Ook komt er een beautycorner. Genoeg te shoppen dus.

Bershka-Haarlem-07

Bershka-Haarlem-06

Leuke bijkomstigheid hier zijn de prijzen. Het assortiment wisselt snel, is hip en alles is heel betaalbaar. Zoals sneakers voor 30 euro, veel jeans tussen 20 en 40 euro en jurkjes vanaf 15 euro. Ideaal dus voor een klein budget of als je iets voor 1 gelegenheid nodig hebt. Wij namen een kijkje en het hangt hier vol met toffe items.

Bershka-Haarlem-05

Bershka-Haarlem-04

Wat fijn dat Bershka nu ook in Haarlem zit. Kunnen wij tenminste gewoon even binnenstappen. Een aanwinst wat ons betreft!

Bershka-Haarlem-02

Bershka Haarlem
Grote Houtstraat 85-87
2011 SG Haarlem
www.bershka.com
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie