In de Gierstraat vind je een echt Londens winkeltje: Best Kept Secret. Deze dameskleding is zeer trendgevoelig en goedkoop. Doe je binnenkort een festival aan en wil je zeer apart voor de dag komen? Dan is deze ‘winkel van het jaar 2011’ the place to be.

best-kept-secret-haarlem best-kept-secret-kleding

De twee Engelse eigenaresses zijn altijd op zoek naar de beste vertaling van high end Londense streetfashion voor een klein prijsje. Dit weet de modegevoelige mug maar al te goed! Elke week komen er nieuwe collecties binnen, dit valt goed te volgen op hun Facebook pagina.

best-kept-secret-tassen best-kept-secret-sweaters

De winkel is een gezellige rommelige toestand, in elk hoekje en op elke tafel vind je wel iets. Zelfs de buitenpui is bekleed met de laatste hippigheid. De collecties bestaan uit tom boy sweaters, bloemige jurkjes voor de army boots dragende chick, jeans shorts, uitgesproken tassen en schoenen. Een walhalla voor de Agyness Deyn types!

PS op zoek naar een origineel cadeau? Ja ook hier! Ssst.

best-kept-secret-fashion best-kept-secret-binnen

Best Kept Secret
Gierstraat 46-48
2011 GE Haarlem
Tel 023 532 6161
www.bestkeptsecret.nl
Facebook.com/bestkeptsecretfashion
Twitter: @BKSHaarlem

Openingstijden
Maandag: 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 11.00 – 18.00 uur
Donderdag t/m 21:00 uur
Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
Zondag: 12:00 – 18:00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké