Conceptstores zijn hot en altijd een beleving! Ook in Haarlem zijn een paar mooie te vinden op geweldige plekken in de stad, en allemaal even inspirerend. Wij hebben de beste conceptstores op een rijtje gezet!

YAYA conceptstore
In een prachtig monumentaal pand aan de Kruisstraat van maar liefst 250m2 zit YAYA. Shop hier de bekende YAYA basics en brede dames collectie. Allemaal stijlvol en ongedwongen. Maar ook de home & deco collectie vol natuurlijke materialen en kleuren.
Meer over YAYA >

TrendRecipe Grand Boutique
Bij deze conceptstore winkel je op trend. Alles wat je op de catwalk en bij modebloggers ziet kan nu in jouw kast hangen! Of ga lekker twinnen met je kind, want er zijn ook genoeg kids labels. Van baby tot 10 jaar. Naast fashion shop je hier mooie boeken of leuke cadeaus zoals sieraden.
Meer over TrendRecipe >

DPRTMNT wonderwarenhuis: kunst meets wonen
DPRTMNT aan de Gedempte Oude Gracht noemt zichzelf wonderwarenhuis. En wonderlijk is het. De entree zelf al, maar helemáál van binnen. Wat is het hier verrassend groot! Het assortiment is een combinatie van kunst, (woon)accessoires en klein meubel. Het is genot om hier rond te struinen.
Meer DPRTMNT >>

DPRMT-Haarlem-5

Sissy-Boy flagshipstore Haarlem
Winkelen 2.0, want bij de Sissy-boy flagshipstore kun je ook koffie drinken of lunchen, is altijd de nieuwe collectie te vinden en heeft alles een verhaal. Maar vooral: het pand is enorm en een bezoek waard.
Meer Sissy-Boy >>

Sissy boy haarlem 5

NYHAVN duurzame conceptstore
Deze conceptstore in de Koningstraat heeft een duurzaam tintje. De producten hier zijn tweedehands of eerlijk gemaakt. Leuke cadeaus, maar ook kleding, meubels en koffie.
Meer NYHAVN >

NYHAVN-Haarlem-6

Op zoek naar meer shopinspiratie? Bekijk onze shoppagina met tips voor alle leuke shops van Haarlem en omgeving hier of het lijstje met leukste woonwinkels of leukste cadeauwinkels. Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!