Conceptstores zijn hot en altijd een beleving! Een mooie concept store in Haarlem vind je op geweldige plekken in de stad en allemaal even inspirerend. Wij hebben de beste conceptstores in Haarlem op een rijtje gezet!

conceptstores in Haarlem

 

YAYA conceptstore

In een prachtig monumentaal pand aan de Kruisstraat van maar liefst 250m2 zit YAYA. Shop hier de bekende YAYA basics en brede dames collectie. Allemaal stijlvol en ongedwongen. Maar ook de home & deco collectie vol natuurlijke materialen en kleuren.
Kruisstraat 11 Meer over YAYA >

YAYA-conceptstore

 

TrendRecipe Grand Boutique

Bij deze conceptstore winkel je op trend. Alles wat je op de catwalk en bij modebloggers ziet kan nu in jouw kast hangen! Of ga lekker twinnen met je kind, want er zijn ook genoeg kids labels. Van baby tot 10 jaar. Naast fashion shop je hier mooie boeken of leuke cadeaus zoals sieraden.
Koningsstraat 22 – Meer over TrendRecipe >

 

Labro

In dit atelier voel je de liefde die eigenaresse Lisa heeft voor Italië en al haar schatten. Woonaccessoires, sieraden, kunst, kleding, fotoboeken en meer. Alles geïmporteerd uit of geïnspireerd op een van de mooiste landen van Europa.
Gasthuisstraat 15 Meer over Labro >

Labro-conceptstore

Sissy-Boy flagshipstore Haarlem

Winkelen 2.0, want bij de Sissy-boy flagshipstore kun je ook koffie drinken of lunchen, is altijd de nieuwe collectie te vinden en heeft alles een verhaal. Maar vooral: het pand is enorm en een bezoek waard.
Barteljorisstraat 25 – Meer over Sissy-Boy >

Sissy boy haarlem 5

 

NYHAVN duurzame conceptstore

Deze conceptstore in Haarlem aan de Koningstraat heeft een duurzaam tintje. De producten hier zijn tweedehands of eerlijk gemaakt. Leuke cadeaus, maar ook kleding, meubels en koffie. 
Koningsstraat 15 – 
Meer over NYHAVN >

NYHAVN-Haarlem-6-conceptstore

Op zoek naar meer shopinspiratie? Bekijk onze shoppagina met tips voor alle leuke shops van Haarlem en omgeving hier of het lijstje met leukste woonwinkels of leukste cadeauwinkels. Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké