Als je nog een bijzonder cadeau zoekt voor de feestdagen, zoek dan niet verder: de nieuwe conceptstore Bibloxx heeft het zeker weten. En ze hebben hier ook een groot assortiment met zijden bloemen. Die blijven altijd vers en zijn dus meteen lekker duurzaam.

Je vindt Bibloxx in de Gierstraat, één van Haarlems leukste en drukste winkelstraatjes. Je kunt er terecht voor allerlei unieke cadeaus zoals handbeschilderde vazen, geurkaarsen, kandelaars en originele lampen (lees: een felgroen exemplaar met papegaaienveren of kek panterprintje). Ook hebben ze servies, sieraden en andere eyecatchers. Maar wat de winkel echt bijzonder maakt is het ruime assortiment zijdebloemen. Zoals eigenaresse Barbara zelf zegt: ‘Ik vind alles in de winkel mooi, maar zijdebloemen zijn mijn grote liefde. Ik zoek ze met zorg uit en kies alleen het beste van het beste’.

Wat er zo fijn is aan zijdebloemen? Ten eerste is het ontzettend duurzaam (belangrijk) en daarnaast hebben ze geen water of verzorging nodig. Dus als je geen groene vingers hebt, maar wel van bloemen houdt, dan zit je hier goed. Je kunt de bloemen los kopen, maar het is natuurlijk helemaal leuk meteen een vaas erbij te nemen (al dan niet voor jezelf). Je mag ook je eigen vaas meenemen, dan stelt Barbara een mooi boeket voor je samen. En geloof ons: ze zijn bijna niet van het echt te onderscheiden.

Voor zijdebloemen is Bibloxx dus the place to be, maar ook voor kleinere cadeautjes en hebbedingentjes is het een fijn nieuw adres in Haarlem. Ideaal als je nog op zoek bent naar een cadeautje voor onder de boom en anders gewoon om jezelf te verwennen met wat leuks. Want zeg nu zelf: iemand moet het doen!

Bibloxx
Gierstraat 70
2011 GG Haarlem
Tel 06 28804413
Facebook.com/Bibloxx
Instagram.com/bibloxxbloemen

Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag 11.00 – 17.30 uur
Zondag 13.00 – 16.00 uur
Maandag en dinsdag gesloten

Deze blog is gemaakt in samenwerking met BibloxxHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!