Bij Saar Thuis, een bijzondere dames- en kinderboetiek die je misschien kent uit Overveen. Al jaren is Bij Saar Thuis een van de meest geliefde kledingwinkels van de stad. Het is geen wonder dat deze damesboutique in de Zijlstraat al zo lang zo’n groot succes is. Bij eigenaresse Elise en haar enthousiaste team voelt iedereen zich direct thuis.

 

 

Goed gevoel

Is het niet door het gezellige praatje of het het eerlijke advies, dan wel door het kopje koffie of glaasje bubbels dat voor je klaarstaat. Hiervandaan kom je niet alleen thuis met de mooiste outfits, maar ook met een goed gevoel.

 

 

 

Inspiratiebron

Elise opende haar eerste winkel in 2012 in Overveen en vernoemde deze naar Saar, haar oudtante en inspiratiebron. Nee nee lieve lezers, ze heet dus niet zelf zo! Een tijd later verhuisde Bij Saar Thuis naar de gezellige Zijlstraat in Haarlem, en nog iets later van nummer 91 naar nummer 88. Maar het enthousiasme voor mode en de liefde voor haar klanten is van iedere plek met Elise meeverhuisd.

 

 

Life is to short to wear boring clothes

Je vindt Bij Saar Thuis een mix van unieke merken, zoals ALIX the Label, Harper & Yve, Ibana, Maison Hotel, indi & cold, Moliin, Elvine, GOFRANCK, Juul & Belle, The Clothed, Lady Day, Pieszak, Bernice Jewel, (vanaf het voorjaar) Lolly’s Laundry en Pavement schoenen. Stuk voor stuk jonge, frisse labels met kleding, schoenen en/of accessoires waar veel aandacht wordt besteed aan kwaliteit, details en duurzaamheid. Vrouwelijk, kleurrijk en zacht mét een stoer, rock ‘n roll randje.

Merken voor de avontuurlijke Haarlemse die op zaterdagavond in een leren jurkje van Ibana, een oversized blazer van ALIX en hoge hakken de stad onveilig maakt en de volgende dag fijne Juul & Belle sneakers onder een bohemian stijl jurkje van Maison Hotel draagt. Want, zoals ze hier Bij Saar Thuis zeggen: life is too short to wear boring clothes!

 

 

Contact

Bij Saar Thuis
Zijlstraat 88
2011 TR, Haarlem
www.bijsaarthuis.nl
instagram.com/bijsaarthuis

 

Openingstijden

Maandag 12:00 tot 18:00
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 18:00
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 18:00
Zondag 12:00 tot 17:00

 

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Bij Saar Thuis.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké