Bij Saar Thuis, een bijzondere dames- en kinderboetiek die je misschien al kent uit Overveen. Na een succesvolle pop-up locatie in de stad voelt Saar zich nu echt thuis in Haarlem, met een eigen vaste shop in één van onze mooiste winkelstraten.

Bij-Saar-Thuis-Haarlem-2

Bij-Saar-Thuis-Haarlem-1

Het authentieke pand aan de Zijlstraat heeft een frisse make-over gekregen en bij binnenkomst valt direct de knusse koffiehoek op met persoonlijke foto’s, platenspeler en bijzondere muurschildering. “Dat is Saar”, vertelt eigenaresse Elise, haar oudtante en inspiratiebron. Saar, die nog weleens de winkel bezoekt, is inmiddels 98 jaar oud en leeft volgens het motto: “Volg je gevoel, alles kan en niets is te gek”. En dat is exact wat Elise doet.

Bij-Saar-Thuis-Haarlem-4

Het assortiment van de winkel bestaat uit allemaal items die de zij zelf mooi vindt. Exclusieve Nederlandse en Scandinavische labels, ieder met een eigen verhaal en zoveel mogelijk Fair Trade. In de winkel vind je voor damesmerken als: Rosefield, L.O.E.S, Breton Stripe, Isay, D.Brand en te gekke sneakers van Gram. Voor de kleintjes bestaat het assortiment o.a. uit: Little Indians, Dress Like Flo, House of Jamie, Nice Things Mini en 12 Monkeys. Begin 2016 zal hier het toffe Bellerose aan worden toegevoegd.

Bij-Saar-Thuis-Haarlem-3

Extra bijzonder zijn de mama & kids items: sieraden van Lennebelle voor jou en je kindje en schoenen van Cavalier, verkrijgbaar in zowel volwassen- als kindermaten.

Bij-Saar-Thuis-Haarlem-5

Elise verwelkomt je graag in haar huiskamer vol mooie spullen, ideaal voor vrouwen (jong en oud, zeker niet alleen moeders) en stoere jonge kids (0-14 jaar). Bij Saar Thuis is een heerlijke boetiek om in rond te neuzen terwijl je geniet van een kop koffie, een glas prosecco of zelfs op zaterdag een stukje zelfgemaakte taart!

Bij-Saar-Thuis-Haarlem-6

Bij Saar Thuis
Zijlstraat 88
2011 TR, Haarlem
www.bijsaarthuis.nl

Openingstijden
Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké