Bloemen maken je hele huis direct een stuk fleuriger, maar het is jammer dat ze altijd maar zo kort blijven staan. Geen wonder dus dat er aan steeds meer interieurs een bos droogbloemen wordt toegevoegd. Erg kleurrijk, stijlvol én duurzaam, want ze blijven dus super lang goed. De eigenaressen van de gloednieuwe droogbloemenwinkel Bloemenwolk in Heemstede, Astrid en Anneleen, weten dat al jaren. Daarom hebben zij op de Koedieflaan in Heemstede een speciaalzaak geopend waar je de mooiste droogbloemen vindt. In een vaas of zelfs verwerkt in een hangende bloemenwolk. Wij gingen langs!

 

Bloemenwolk HeemstedeBloemenwolk Heemstede

 

Een droom

Overal waar je kijkt staan, hangen en liggen droogbloemen. Wat moet het heerlijk zijn om hier te werken. En volgens Astrid en Anneleen is dat het ook. Voor hen is namelijk niet alleen de winkel zelf een uitgekomen droom, maar ook het feit dat zij dit als vriendinnen doen. Ooit, lang geleden, besloten ze dat ze samen een keer iets wilden opzetten. Toen ze voor een fotoshoot een grote bloemenwolk van droogbloemen maakten, ontstond een nieuw idee: een eigen bedrijf beginnen. Eerst eentje waar je een bloemenwolk kon huren of laten maken, maar al gauw groeide het uit tot een groter plan. Er kwam een webshop en begin 2021 kregen ze de sleutel van hun bloemenatelier in Heemstede.

 

 

Het assortiment

In de winkel draait het voornamelijk om de losse droogbloemen, maar ook de bloemenwolk zelf is gelukkig niet vergeten. Je kunt ze naar eigen wens laten maken of eentje huren voor een speciale gelegenheid, zoals een trouwerij of (kerst)diner. Goedkoop zijn ze niet, maar ze blijven wel super lang mooi en zijn écht wel wat unieks. Verder hebben ze dus droogbloemen in alle soorten en maten, boeketten en pakketten. Een groot deel drogen ze zelf en een paar soorten worden geïmporteerd omdat ze hier niet te vinden zijn.

 

HurenBloemenwolk hurenHuren

 

Voor de mooiste droogbloemen, bloemenwolken, cadeautjes (voor jezelf) en mèèr is Bloemenwolk echt een aanrader. Neem je gauw eens een kijkje?

 

Contact

Bloemenwolk
Koediefslaan 121
2101 BT, Heemstede
bloemenwolk.nl

facebook.com/Bloemenwolk
instagram.com/bloemenwolk

 

Openingstijden

Maandag
10.00 – 14.00
Dinsdag
10.00 – 14.00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10.00 – 14.00
Vrijdag
10.00 – 14.00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
Soms ook op aanvullende tijden / dagen. Houd de socials in de gaten!

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké