Een ecologische en ‘fair fashion’ kledingzaak aan de Zijlstraat, biedt Haarlem fijne, stoere en trendbewuste producten met een verhaal.

BrandMission Haarlem 1

De kleding, accessoires, sieraden, tassen en verzorgingsproducten komen overal vandaan zolang ze maar eerlijk geproduceerd zijn. Achter elk product zit wel een uniek en inspirerend verhaal, alles met respect voor mens en milieu. Aan de meeste producten hangt een kaartje waarin het verhaal staat beschreven, dat maakt het net even speciaal.

hipshops-haarlem-brandmission

De merken zijn enorm uiteenlopend en verschillend, er is veel keus! Het is een mix van grote, bekende merken (Nudie Jeans, TOMS shoes) tot jonge, frisse Nederlandse merken (Miss Green, Twin Couture). Binnenkort komt er ook een ecologische cosmetica lijn.

In de winkel hangen bij de kledingstukken uitnodigende teksten als “aai mij” of “voel maar… zo zacht&eco” waarmee je nieuwsgierig wordt gemaakt om ze te gaan passen.
Hebben, hebben, hebben!: dat is wat we denken als we door de winkel struinen. Alles voelt even fijn, mooi en goed. Het feit dat het ook bewust, eerlijk en met liefde is gemaakt is een groot pluspunt.

BrandMission-Haarlem-3

Brandmission is een gezellige huiskamer waarin je op je gemak kan rondkijken onder het genot van een kopje koffie. Eigenaresse Lonneke vindt het belangrijk om in de boetiek persoonlijk contact met klanten te hebben om zo extra informatie te kunnen geven over de kleding en andere spullen.
Brandmission is sinds kort onderdeel van ‘Haarlem Hipshops’. Een initiatief van ondernemers die zich gebundeld hebben om toffe, eigenzinnige winkels in Haarlem op de kaart te zetten. Je kunt via een bepaalde route alle ‘Hipshops’ bezoeken, zie ook de website www.hipshops.nl.

etalage ss14-web

Naast de winkel is er ook een uitgebreide webshop. Daar vind je alle producten die ook in de winkel te krijgen zijn, en als je voor 16 uur besteld heb je het de volgende dag in huis.
Maar het is natuurlijk leuker om zelf een kijkje in de winkel te nemen en aan alle spullen te voelen, te ruiken en ze te passen. Ga en wordt bewust van eerlijke mode!

Brandmission
Zijlstraat 85
2011 TM Haarlem
Tel 023 5311676
www.facebook.com/brandmission
www.brandmission.nl

Openingstijden
Di t/m vrij: 10 -18 uur
Zaterdag: 10 – 17 uur
Zondag: 13u – 16.30 uur
Maandag gesloten
Donderdagavond op afspraakHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké