Of je nou op zoek bent naar een origineel cadeau voor jezelf of voor iemand anders, bij White Box Living ga je zeker slagen. Deze cadeauwinkel is nieuw in de Kleine Houtstraat. Alle cadeaus zijn mooi gemaakt, verrassend en vooral: je wordt er blij van.

In juni opende eigenaar Marvin de deuren van White Box Living. Hij viel meteen voor het pand uit 1890: “Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie locatie, en toen wij hier langsliepen werd ik direct enthousiast. Vooral de oude details zoals de bakstenen muur sprongen eruit.” Marvin heeft Grafische vormgeving gestudeerd en daarom een voorliefde voor illustratief en grafisch werk. Dat zie je ook terug in de winkel. Hij is altijd op zoek naar ambachtelijk gemaakte producten van diverse merken en ontwerpers. Het meeste komt uit Nederland of Europa. Het idee voor een eigen winkel is er al jaren, en die jaren heeft Marvin gebruikt om de meest originele cadeaus bij elkaar te speuren. Dat is goed gelukt!

Achter alle cadeaus schuilt een verhaal, waar Marvin ook nog graag over vertelt. Er zijn prachtige tafelboeken, mooie posters, kussen, vazen, tassen, verzorgingsproducten en meer. Alle producten hebben iets grappigs, zoals de vrolijke monster mini-schilderijtjes van Marvin Corneille, een soeplepel in de vorm van een zwaan (zodat hij ‘zwemt’ in je pannetje soep), oud servies beschilderd met illustraties en Paper animals voor aan de muur. Er is ook een kinderhoek met toffe cadeaus. Dus of je nou op zoek bent naar een cadeau voor een vriendin, vriend, kind, ouders of wat dan ook: je vindt het hier.

Stilzitten doet Marvin niet. Elke week is er wel weer wat nieuws te vinden in de winkel. Met lege handen de deur uitgaan is lastig. Ik kocht voor een vriendin het boek Wonderplants 2 en de poster met de stadsplattegrond van Haarlem van het merk Wijck. Voor mezelf scoorde ik ook een Wijck poster met daarop mijn eigen buurt in Haarlem. Er zijn posters van bijna alle wijken. Staat geweldig aan de muur 🙂

White Box Living
Kleine Houtstraat 35
2011 DE Haarlem
Whiteboxliving.nl

Openingstijden
dinsdag t/m zaterdag
10:00 – 18:00 uur

 Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!