is een winkel en atelier met duurzame en handgemaakte fashion en accessoires aan (Gouden Straatje) de Schagchelstraat 38 in Haarlem. Minimalistische, stijlvolle designs die je nergens anders vindt. CÉ is een gevestigde naam in de Schagchelstraat, Mooz label is sinds kort bij gekomen. In de winkel vind je bijzondere, handgemaakte fashion in beperkte oplage. Neem een kijkje tussen de huidige collectie of ga voor een op maat gemaakt item, dat je kunt aanvragen in het atelier. Stap hier zeker eens binnen en laat je inspireren voor een nieuwe kijk op duurzame mode!

 

CÉ en MOOZ fashion Schagchelstraat

 

De handen ineen

Sinds 2021 vind je in de winkel in de Schagchelstraat zowel kleding van het label als MOOZ. Eigenaresse van CÉ, Ceóni, maakte plek in haar winkel voor de handgemaakte collecties van Simone, die MOOZ label runt. Met een missie en visie zo goed als gelijk aan elkaar, bleek de samenwerking een uitstekende match. Het doel van zowel MOOZ als CÉ is om meer bewustwording te creëren en duurzaamheid en mode voor iedereen toegankelijker te maken. Maar dan wél met een eigentijdse stijl. Dat de dames dat aardig lukt, blijkt wel door de mega populaire designs die het Haarlemse straatbeeld geregeld vullen.

 

Customized items

In de winkel verkopen én ontwerpen Ceóni en Simone hun duurzame handgemaakte collecties. Daarnaast maken ze samen customized items waarbij ze de kracht van CÉ en MOOZ bundelen. Denk aan vintage items die ze een tweede leven geven door er iets aan toe te voegen of aan te passen. Of: heb je korte of juist lange benen en vind je het lastig een broek in jouw lengtemaat te vinden? Geen probleem, de meiden maken de broek perfect op maat voor je!

 

Liefde voor mode

Zowel CÉ als MOOZ zijn ontstaan door liefde voor mode en passie voor het ontwerpen hiervan. Simone werd zich steeds bewuster van de fast fashion industrie, een kant die mode minder mooi maakt voor haar. Dat moet en kan anders, zo bewijzen de ondernemende dames achter CÉ en MOOZ. In hun atelier en winkel laten ze zien dat duurzaamheid en mode zeker samen kunnen gaan, waarbij je niet hoeft in te leveren op stijl.

 

CÉ en MOOZ fashion Schagchelstraat

 

Nadruk op comfort

De designs van CÉ en MOOZ zijn simplistisch en vrouwelijk met een nadruk op tijdloos. Een mix van ‘altijd goed’ items en catchy designs met als belangrijkste aspect altijd een mega comfy fit! De collecties worden altijd gemaakt van kwaliteitsstoffen. En dat laatste is misschien wel hét geheim van een stijlvolle look, verklapt Ceóni. Ze licht toe: “Fashion en stijl zijn echt niet moeilijk, wanneer je over de juiste basics beschikt. Wanneer je kiest voor iets ‘zwaardere’ stoffen, zul je zien dat je kleding mooier valt en kwaliteit uitstraalt.”

 

CÉ en MOOZ fashion Schagchelstraat

 

De stoffen die gebruikt worden zijn dus niet alleen duurzaam. Ze vallen mooi, waarmee ze het lichaam van de drager complimenteren. Hierdoor worden de designs bewust minimalistisch gehouden. De patronen van CÉ zijn blijvend, zo kun je hier al 6 jaar de fijnste basic sweater krijgen. MOOZ label werkt in collecties met beperkte oplage. Naast de vrouwencollecties is er ook een speciale mannenlijn van CÉ.

 

CÉ en MOOZ fashion Schagchelstraat
Handgemaakte en duurzame items in het atelier van CÉ en MOOZ.

 

CÉ en MOOZ fashion Schagchelstraat

 

Benieuwd naar de nieuwste designs van CÉ en MOOZ label in de winkel en het atelier in de Schagchelstraat? Loop er dan zeker even naar binnen. Wie weet vind je hier je nieuwste forever favorite! Naast de winkel zijn de meiden dagelijks online te bereiken via Instagram. Neem alvast een kijkje op de Instagram van CÉ en de Instagram van MOOZ.

 

Contact

CÉ en Mooz
Schagchelstraat 38
2011 HZ, Haarlem
Tel +31 6 5111 6052

www.ce-official.nl
mooz-label.com

instagram.com/ce_official
instagram.com/mooz_label

Openingstijden

Maandag, gesloten
Dinsdag, 11.00 – 17.00
Woensdag, 11.00 – 17.00
Donderdag, 11.00 – 17.00
Vrijdag, 11.00 – 17.00
Zaterdag, 11.00 – 17.00
Zondag, gesloten

24/7 shoppen kan op www.ce-official.nl en mooz-label.com!

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met CÉ en MOOZ.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké