Op zoek naar een leuk cadeau of iets moois voor aan je eigen wand? City Shapes staat voor je klaar met de mooiste uitsneden van Haarlem. Want welke Haarlemmer is nu niet trots op zijn/haar stad? In verschillende (hout)soorten en maten zijn de City Shapes te verkrijgen, en ook van steeds meer andere steden en dorpen. Tim en Chris, de twee broers die samen deze populaire webshop zijn begonnen, blijven innoveren. De basis blijft echter altijd hetzelfde: alle producten worden met zelf ontworpen en met zorg gemaakt.

 

City Shapes

 

Van pa geleend

Een aantal jaren geleden ontstond er bij broers Tim en Chris een idee. Met de lasermachine van hun vader maakten ze een mooie, houten wanddecoratie in de vorm van een stad. Tsja, je had het kunnen verwachten van de zoons van een meubelmaker. Tot hun verbazing bleek er veel animo voor te zijn. Iets nieuws en unieks aan de muur, met een persoonlijke touch. De shapes brengen een herinnering aan je favoriete plek, geboorteplaats of die ene onvergetelijke reis. Dat wilden meer mensen. In hun eigen auto bezorgden de broers de bestellingen bij hun eerste klanten. En de rest is geschiedenis.

 

 

Steeds meer aanbod

Na uitsneden van de grote, meest geliefde plaatsen in Nederland op de markt te hebben gebracht, begonnen langzamerhand ook andere verzoekjes binnen te druppelen. Van Stadskanaal tot Hengelo en van Enkhuizen tot Lisse, bijna iedere stad of ieder dorp is tegenwoordig op de website van City Shapes te vinden. Eerst in de originele vorm, daarna ook in meer detail. Deze laatste is echt het allernieuwste skyline design. En naast skylines staan er ook kerstballen, losse iconen, stadskaarten, racecircuits en wereldkaarten op. De inspiratie halen de eigenaren van City Shapes bij de mensen zelf vandaan. In Facebook-groepen vragen ze hun publiek mee te denken over het ontwerp. Zij kennen hun stad immers het best, toch?

 

Kerstballen Haarlem

 

Duurzame houtsoorten

De meeste ontwerpen van City Shapes worden gemaakt uit duurzaam hout. Er is veel keuze, zodat er altijd een houtsoort of -kleur bij zit die in jouw interieur past; notenhout, eikenhout, populierenhout, palissander of bamboe. Daarnaast kan je kunstwerk ook worden geleverd in MDF of kunststof. Maar met hout blijven de broers toch het liefst werken, want dat is het mooie product waarmee dit allemaal is begonnen.

 

City Shapes

 

Op zoek naar een mooi cadeau voor een ander, of voor jezelf? City Shapes geeft een blijvende herinnering!

 

Contact

City Shapes
www.cityshapes.nl

facebook.com/cityshapesNL
instagram.com/cityshapesnl

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met City Shapes.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké