De Gierstraat is een typische Haarlem-winkel rijker: Project 35. Een conceptstore bomvol kleding, woonaccessoires, sieraden en hebbedingen. De winkel ziet er prachtig uit (die jungle muurprint!), en je bent er ook van harte welkom voor een kop koffie – en dan natuurlijk het liefst mét plak bananenbrood of punt taart.

Eigenaresse Karin had jarenlang een kledingwinkel in de Amsterdamse Pijp en kan nu haar geluk niet op in Haarlem met haar urban jungle mini-warenhuis. Urenlang struint Karin rond op beurzen en markten om alles in te slaan wat ze prachtig vindt om in haar winkel te verkopen. Kleding, laptop sleeves, tassen, geweven wandkleedjes, boeken, kussens, sieraden, glazen, baby- en kinderkleding, kaarten, stoffen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De rekken hangen vol stoere, hippe, vrouwelijke kleding. De planken en tafeltjes staan bommetje vol hebbedingen, van eyecatchers met hippe prints tot romantische vintage.

Project 35 is gewoon een fijne plek om te zijn. Heus niet alleen om rond te snuffelen en te shoppen, ook als je gewoon zin hebt in koffie en lekkers. Dan strijk je neer op de mooie groene bank, schuif je aan de bar in het raam of pak je een tafeltje buiten. Als je toch zin hebt om verder te shoppen, kan je ook voor take away gaan.

En waar komt de naam vandaan? Nou, de winkel was er niet zomaar. Karin en haar man Jasper hebben er samen hun hart en ziel ingestopt, oftewel het is een gezamenlijk project. Jasper bouwde en kluste aan het pand. Karin opende haar eigen winkel erin. Het kwam allemaal samen op huisnummer 35.

Project 35
Gierstraat 35
2011 GA Haarlem
www.project35.nl
Instagram.com/project35_haarlem

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag en maandag geslotenHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké