Bij Concrete Matter in de Warmoesstraat is net alsof je op een filmset met een prachtig decor bent beland. Overal is wel iets te zien. Vandaar dat ze het hier graag hebben over ‘schatzoeken‘. Tussen al die prachtige accessoires, kunstwerken en kledingstukken zit ongetwijfeld ook iets dat perfect is voor jou. Of voor iemand die je goed kent. Het team van Concrete Matter heeft een uitgebreide collectie samengesteld, vol producten die gemaakt zijn door iemand die kundig is (of was) in het vak. Vintage vondsten, de tofste (moderne) merken en alles uitgekozen op kwaliteit. Ben je al nieuwsgierig? Lees gauw meer!

 

Concrete Matter curated vintage Concrete Matter curated vintage

 

Collectie

In de collectie van Concrete Matter vind je alles van broeken en truien, jassen en tassen tot petten, brillen, boeken en (andere) cadeaus. Ze hebben allerlei vintage merken, maar ook een paar modernere stukken van stoere merken als Pike Brothers. Alles is met zorg uitgezocht en gecheckt op staat en kwaliteit. Zo staat de winkel vol met producten van goede kwaliteit, en waarvan veel écht uniek zijn. De combinatie tussen een unieke stijl en duurzame producten die de tand des tijds doorstaan is goud. En dat weten ze hier.

 

Concrete Matter curated vintage

 

Mantiques

Een deel van de charme van de mannenwinkel is te danken aan al die prachtige spullen die je in alle hoeken en gaten kunt ontdekken. Het leuke is dat veel ervan ook verkocht wordt. Het antiek, ook wel ‘mantique‘ genoemd (antiek gericht op mannen), is super voor in een stoer interieur. Je vindt hier echt unieke, originele stukken die je nergens anders vindt.

 

Concrete Matter curated vintage

 

Women

Concrete Matter is voornamelijk gericht op mannen, maar zo nu en dan zit er ook wel eens een parel tussen voor de dames. Je weet het maar nooit. Dus daar gaan we weer: schatzoeken!

 

Concrete Matter curated vintage

 

Concrete Matter is een mannenwinkel met karakter. Al ben je niet eens naar iets specifieks op zoek, je moet hier echt eens binnenlopen!

 

 

Contact

Concrete Matter
Warmoesstraat 24
2011 HP, Haarlem
concrete-matter.com

facebook.com/ConcreteMatter
instagram.com/concrete_matter

 

Openingstijden

Maandag, 13.00 – 17.00
Dinsdag, 10.00 – 17.00
Woensdag, 10.00 – 17.00
Donderdag, 10.00 – 17.00
Vrijdag, 10.00 – 17.00
Zaterdag, 10.00 – 17.00
Zondag, 12.00 – 17.00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké