Dat mannen niet echt dol zijn op shoppen weten ze bij herenmodezaak Crème Fresh al lang. Dat geslenter van winkel naar winkel vinden ze maar niks. Alles onder één dak, dat is het gemak waar een man van houdt. Bij Crème Fresh ben je hiervoor aan het goede adres, het is niet zomaar een kledingwinkel maar een warenhuis waar je voor werkelijk alles terecht kunt.

Creme Fresh Haarlem 07

Creme Fresh Haarlem 10

Van zwembroek tot pak en alles ertussen in; bij Crème Fresh kun je het vinden. Zo ben je in één keer klaar, wel zo makkelijk. Meer dan 45 topmerken, zoals Hugo Boss, Cavallaro en Superdry, aangevuld met hun persoonlijke favoriete merken. Onder het motto: ‘Als je het hier niet kunt vinden, moet je het zelf maar maken’. Naast de grootste collectie bekende en onbekende mannenmode verkopen ze ook schoenen, boeken en stoere gadgets.

Creme Fresh Haarlem 03

Creme Fresh Haarlem 11

En Crème Fresh biedt nóg een service; je kunt namelijk elke zaterdag en zondag terecht bij hun eigen barbier die klanten van een frisse coupe voorziet. Zo loop je volledig gerestyled de deur uit!

Creme Fresh Haarlem 01

In een prachtig tweevloers pand aan de Grote Houtstraat vind je Crème Fresh. Met een stoer -mannelijk- interieur en helemaal achterin een bar waar je terecht kunt voor een kopje koffie of een ijskoud biertje. Allemaal van Haarlemse bodem. Boven de bar hangt een flat screen waarop je geen sportwedstrijd hoeft te missen. Eigenlijk een soort man cave dus.

Creme Fresh Haarlem 05

Creme Fresh Haarlem 12

Naast al deze extra’s, wil Crème Fresh zich onderscheiden door middel van een stukje persoonlijke service. Mensen willen al lang niet meer alleen een broek kopen en weer de deur uit. Ze willen een totaalbeleving, en dat is wat ze hier krijgen. Daarom bieden ze ook de mogelijkheid tot een personal shopper, die je van begin tot eind helpt met je kledingkeuze, terwijl jij achterover in je stoel zit – genietend van je biertje. Je kunt hier een afspraak voor maken (zelfs na sluitingstijd) of gewoon spontaan binnenlopen.

Creme Fresh Haarlem 15

Creme Fresh Haarlem 13

De ervaring die je in de winkel krijgt, inclusief personal shopper, hoort echt bij het gevoel dat Crème Fresh wil achterlaten bij zijn klanten. Ze kiezen er daarom ook bewust voor online niet te verkopen, hierdoor blijft het persoonlijk.

En het werkt! Ze hebben inmiddels een grote groep vaste klanten die ze zo’n 4 keer per jaar uitnodigen voor een heuse Mannenavond. Hierbij worden gasten de ene keer getrakteerd op een whiskey proeverij en dan weer op een perfect gegrilde steak van the Big Green Egg. Een boel gezelligheid dus. Wat wil een man nog meer?

Creme Fresh Haarlem 08

PS: het succes van Creme Fresh is niet onopgemerkt gebleven, want ze zijn genomineerd voor een Dutch Retail Experience Award.

Crème Fresh
Grote Houtstraat 139
2011 SK Haarlem
Tel 023 792 0036
Cremefresh.nl
Facebook.com/cremefreshNL

Openingstijden
Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:30
Zondag 12:00 – 17:30

Fotocredits: Hannah HoekHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké