Einde van het jaar, dus tijd om terug te blikken. Wat is er dan toepasselijker dan lijstjes? Met de leukste nieuwe winkels geopend in 2014 dit keer. Dat shoppen kan in Haarlem is wel duidelijk. Deze zijn nieuw, en here to stay!

Nieuwe-winkels-Haarlem-2014

KLOFFIE: fashion, footwear & lifestyle
Sinds de herfst in Haarlem en al een groot succes: Kloffie. Naast eigentijdse fashion vind je hier footwear en lifestyle producten. Aan de Kruisstraat in een authentiek pand. Leuk voor man en vrouw!
Meer Kloffie >

Kloffie-Haarlem-4

Portrait: werkplek, shop & lunchroom
Sinds de lente is de conceptstore Portrait aan de Raamvest een feit, en sindsdien place to be in Haarlem! Naast werkplek en lunchroom is Portrait een te gekke shop. Alles hier is te koop, tot het meubilair aan toe. Karen, Daisy en Rogier runnen deze store, en kiezen kleding, tassen, kaarten, kunst en accessoires met zorg uit. Veel lokaal of uit Scandinavië.
Meer Portrait >

Portrait-Haarlem-6

Episode: shopwalhalla voor tweedehands lovers
Sinds april heeft ook Haarlem (naast Amsterdam) een eigen Episode. Deze winkel staat bekend om unieke en modieuze tweedehands kledingstukken en accessoires. Gevestigd in de Jansstraat, in één van de mooiste panden van onze stad.
Meer Episode >

Episode-Haarlem-5

Brandsunxpctd: een conceptstore pur sang!
Prachtwinkel in indrukwekkend rijksmonumentaal pand Brandsunxpctd onderscheid zich van de geijkte commerciële winkels. Hier valt een soort rust over je en vind je hoogwaardige producten. Aan de Gedempte Oude Gracht, met koffie en producten.
Meer Brandsunxpctd >

Brandsunxpctd-Haarlem-3

Minguz: een snoepwinkel met fashion en lifestyle
Fashion & lifestyle in de Kleine Houtstraat, dat is Minguz. Een mooie boetiek met fijne kledingstukken, cadeautjes en gave dingen voor je interieur. Deze winkel is licht en zit in een prachtige ruimte. Alles wat je hier ziet, aantrekt of ruikt wil je hebben. Even heengaan dus.
Meer Minguz >

Minguz-Haarlem-3

The Art of… Tea, Herbs & Spices
Voor de liefhebbers van thee! Bijna aan het eind van de Grote Houtstraat zit The Art of… Tea, Herbs & Spices. Deze prachtige zaak vol thee, kruiden én specerijen is voor iedereen een bezoekje meer dan waard.
Meer The Art of Tea Herbs & Spices >

The-art-of-tea-herbs-spices-Haarlem-1

Sissy-Boy flagshipstore Haarlem
Haarlem mocht dit jaar als eerste een Sissy-Boy flagshipstore verwelkomen. Dit nieuwe concept van deze winkelketen is shoppen 2.0, want hier kun je ook koffie drinken of lunchen. De collectie is vernieuwd en lekker uitgebreid, met kleding, alles voor in huis en toffe accessoires. Het pand is enorm en een bezoek waard.
Meer Sissy-Boy >

Sissy boy haarlem 5

Kukicha Conceptstore for a green and happy life
Bij deze nieuwe conceptstore in de Jacobijnenstraat is alles ‘green and happy’. Een winkel en koffiebar in een. Alle producten hebben een goed verhaal. Van biologische thee, kaarsjes, lampen, sjaals uit Ecuador, meubeltjes en meer.
Meer Kukicha >

Kukicha-Haarlem-5

PieterSZoon: handgemaakte leren tassen
Op zoek naar een mooie leren (en vooral unieke) leren tas? Dan ben je bij PieterSZoon in de Kleine Houtstraat aan het juiste adres. De tassen en clutches zijn hier prachtig! Gemaakt van kwaliteitsleer. Er is een collectie, maar ook tassen op maat. Je eigen design werkelijkheid.
Meer PieterSZoon >

Pieterszoon Haarlem 2

Happy shopping! Alles winkels in Haarlem? Check onze blogs >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!