Al zo lang als ik mij kan herinneren zit Dille & Kamille in de Haarlemse Anegang. Een winkel die uitblinkt in zijn natuurlijke eenvoud. Vol leuks voor aan tafel, om mee te koken, woondecoratie, spul voor de badkamer, origineel speelgoed, schrijfwaren en tuinspullen. En dan vergeet ik nog het eten en drinken zoals bijzondere thee, koffie, kruiden en andere smaakmakers. Altijd een feest om naar binnen te lopen en sinds deze week is Dille & Kamille helemaal in ’t nieuw!

Dille en Kamille Haarlem 1

Dille-en-Kamille-Haarlem-3

De grootste verandering: de nieuwe Dille & Kamille is een stuk groter. Maar liefst 100m2 groter. Het naastgelegen pand is erbij getrokken en er is wekenlang verbouwd. Nog meer plek voor al die spullen waar je blij van wordt. Ook fijn: er is een nieuwe keukenbalie voor kruiden en theemelanges.

Dille-en-Kamille-Haarlem-4

Dille-en-Kamille-Haarlem-6

Verder is gelukkig Dille & Kamille gebleven zoals wij het kennen. Een shop vol functionele basics voor in huis, tuin en keuken. Mooi van vorm, natuurlijke materialen en een mooie prijs. Alles wat ze doen is met respect voor natuur en milieu. Dat zie je ook terug in het pand, de verbouwing is gedaan met zovele mogelijk verantwoorde en natuurlijke materialen.

Dille-en-Kamille-Haarlem-5

Dille-en-Kamille-Haarlem-7

Vroeger kwam ik hier voor het houten speelgoed en Hollandse snoep, nu voor heerlijk geurende zeep, nieuwe kookboeken en fijn keukengerei. Een fijne winkel voor iedereen dus!

Dille & Kamille
Anegang 46
2011 HS Haarlem
Tel 023 532 98 73
www.dille-kamille.nl

Openingstijden
Maandag 12 tot 18 uur
Dinsdag 9.30 tot 18 uur
Woensdag 9.30 tot 18 uur
Donderdag 9.30 tot 21 uur
Vrijdag 9.30 tot 18 uur
Zaterdag 9.30 tot 17.30 uur
Zondag 12 tot 17 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké