Deze week is de gloednieuwe en spectaculaire YAYA conceptstore in het prachtige monumentale pand aan de Kruisstraat geopend. Na een maandenlange renovatie hebben de lifestyle YAYA Woman en YAYA Home collecties zich samengevoegd in dit ruime pand met een oppervlakte van maar liefst 250m2.

De winkel presenteert de volledige YAYA collectie. YAYA staat bekend om de comfortabele en stijlvolle dames kleding.
Waar YAYA ooit bekend stond om de basics, bieden zij nu een bredere dames collectie, met bijbehorende accessoires.
YAYA is een fris mode- en lifestylemerk met een ongedwongen ‘look & feel’.

Sinds 2014 brengt YAYA ook een mooie home & deco collectie met natuurlijke materialen en kleuren. Geïnspireerd door de trend om klassieke design items een vernieuwde uitstraling te geven door ze uit hun gewoonlijke context te halen. Ze durven nieuwe en gedurfde combinaties te maken. De items zijn beïnvloed door de jaren ‘50, ’60 en ’70, in geheel eigen YAYA stijl!

De conceptstore geeft de mode en woonaccessoires het perfecte podium in een smaakvol pand, met een relaxte sfeer waar je je direct thuis voelt. De winkelbeleving is hier optimaal benut. Een winkel waar je bijna zou willen wonen. Zowel de kleding als de winkel tonen een mix van moderne, tijdloze klassiekers op een nonchalante manier.

De volledige collectie van YAYA weerspiegeld de passie voor reizen, detailhandel en het creëren van kwalitatieve en originele producten. No-nonsense, hoogwaardige kwaliteit en wenselijke, maar toegankelijke ontwerpen is waar YAYA voor staat en bekend om is.

YAYA is er voor iedereen, ongeacht de leeftijd of type. YAYA is een lifestyle!

YAYA concept store
Kruisstraat 11
2011 PV Haarlem
Tel: 023-3023729
www.yaya.nl

Openingstijden
Ma: 13.00-18.00
Di/Wo: 10.00-18.00
Do: 10.00-21.00
Vr/Za: 10.00-18.00
Zo: 12.00-17.00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké