Wie kent hem niet: Dennis Weening. Dé bloemenspecialist en wellicht wel de meest gezellige Haarlemmer die er is. Aan de Koningstraat heeft hij twee zaken. De ene voor je wekelijkse bloemenupdate en de ander voor woondeco snuisterijen. BYDENNIS is living en flowers! Wat een feest moet het zijn om Dennis te mogen zijn, hij biedt wat wij vrouwen graag ontvangen.

Dennis-Flower-bloemen

Dennis is in de bloemenbranche al 14 jaar een begrip in het Haarlemse. Ooit begonnen in een pandje tegenover de HEMA en nu te vinden in de prachtige Koningsstraat. Een straat die je bij het winkelen in Haarlem zeker niet over kan slaan, ook Sjakies, Meneer Paprika en VIND zijn hier te vinden.

Dennis-Flower-Haarlem

Door zijn eeuwige enthousiasme en grote grijns brengt hij het bloemenaankopen tot een ander niveau. Hij kent al zijn klanten goed en behandeld een ieder als zijn beste vriend. Het product ‘bloemenboeket’ is ook trendgevoelig en daar draait deze vrolijke man zijn hand niet voor om. Ook hier kunnen we dus terecht voor de ‘doe-maar-van-alles-wat’ bos.

Dennis-Flower-Haarlem-2 Dennis-Flower-4

Dennis-Flower-Haarlem-1 Dennis-Flowers-Haarlem-3

Naast zijn pots&plants winkel is hij ook een woondecoratiezaak begonnen: Dennis Living. In dezelfde straat, maar volledig andere setting. Dit pand met zijn hoge plafonds en statige gewelven is een genot op zichzelf. MAAR we komen voor de spulletjes!

By-Dennis-Living-1

Deze eigentijdse winkel is ruim opgezet en shopt lekker weg. ‘By’ Dennis vind je houten krukken, bankjes, grote glazen vazen, hippe keukenaccessoires, letters, zitbanken en textiel. Veelal van bekende merken als Kitchen Trend en vtwonen. Maar momenteel wordt ook veel ingekocht in India en Indonesie.

By Dennis Living

Het pand van By Dennis dateert uit 1825. Dat is te zien aan de hoge plafonds, grote ramen, bogen en diverse ruimtes. De ideale locatie voor deze hippe woonwinkel. Hou je van stoer, basic kleuren, industrieel, hout en trendy? Dan word je hier blij van.

By-Dennis-3 By-Dennis-2

BY DENNIS Flowers & Living
Koningstraat 14 & 22
2011TD Haarlem
Tel Flowers 023-5347377
Tel Living 023-5511020
www.bydennis.nl

Openingstijden
Ma: 13:00 – 18:00
Di – Woe: 9:30 – 18:00
Do: 9:30 – 21:00
Vr: 9:30 – 18:00
Za: 9:30 – 17:00

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké